Νέα Ζιβάνα ΛΟΕΛ Gold

Νέα Ζιβάνα ΛΟΕΛ Gold

 


Μια χρυσή βραδιά απόλαυσαν εκλεκτοί φίλοι της Ζιβάνας ΛΟΕΛ στο Χάνι Lounge Bar & Restaurant στην Λεμεσό, στην παρουσίαση της νέας Ζιβάνας Gold & Ζιβάνας Red, δυο ξεχωριστά νέα προϊόντα, που προστέθηκαν στην γκάμα του Οινοποιείου ΛΟΕΛ.

Βουλευτές, δήμαρχοι και συνεργάτες της εταιρείας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις 2 νέες γεύσεις της Ζιβάνας του Οινοποιείου ΛΟΕΛ, που πρωτοπορεί στην παραγωγή παλαιωμένης Ζιβάνας χάρη στην τεχνογνωσία, την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών και την αγάπη του για την Κυπριακή παράδοση.

Η Ζιβάνα Gold,  αποστάζεται από τις καλύτερες ντόπιες ποικιλίες σταφυλιού, Ξυνιστέρι και Μαύρο, παλαιώνεται σε δρύινο βαρέλι γαλλικού τύπου για περίοδο 7 με 8 χρόνια όπου στη συνέχεια, προστίθεται μια μικρή ποσότητα από γνήσιο βουνίσιο μέλι. Το απαλό χρυσοκίτρινο χρώμα και η ελαφριά γεύση, χαρακτηριστικά της Ζιβάνας Gold, είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης διάρκειας της στο δρύινο βαρέλι αφομοιώνοντας μυρωδικά και αρώματα από το ξύλο, όπως επίσης και το μέλι.

Σε αντίθεση με την Ζιβάνα Red, που παραμένει σε υπόγειο χώρο, σε δοχεία stainless steel για περίοδο 2 με 3 μήνες, όπου προστίθεται ειδική αλεσμένη κανέλα μέχρι να δώσει το άρωμα και το χρώμα του μπαχαρικού.

Οι παρευρισκόμενοι, είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα signature cocktails με βάση την Ζιβάνα Red από τον Κώστα Νικολαΐδη, ιδιοκτήτη της σχολής Alchemy Bartending School και να γευτούν «πειραγμένες» κυπριακές γεύσεις, με συνοδεία ζωντανής μουσικής με έντεχνες ελληνικές διασκευές. Σε μια κίνηση υποστήριξης του θεσμού ‘ΠΟΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΟ’, υπήρχε διαθέσιμο λεωφορείο από Λευκωσία προς Λεμεσό για την ασφαλή μεταφορά των συνεργατών των ΜΜΕ.

Τις νέες Ζιβάνες θα τις βρείτε σε μπουκάλια των 0,5 λίτρων σε επιλεγμένες κάβες και μπαρ αλλά και στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Η διανομή γίνεται από την εταιρεία LaikoCosmos Trading Ltd.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα