Νέα ιστοσελίδα για την Reanda Cyprus

Νέα ιστοσελίδα για την Reanda Cyprus

Ανανεωμένη διαδικτυακή παρουσία απέκτησε η Reanda Cyprus, εταιρεία παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών, μέλος του Ομίλου Reanda International, παγκόσμιου δικτύου ανεξάρτητων λογιστικών και συμβουλευτικών εταιρειών. Η νέα, εύχρηστη και πιο λειτουργική ιστοσελίδα στο www.reandacyprus.com έχει σχεδιαστεί ώστε να αναδεικνύει και να ταιριάζει καλύτερα με το νέο λογότυπο της εταιρείας αλλά και να ανταποκρίνεται στη νέα εταιρική ταυτότητα της Reanda Cyprus.

«Πρόκειται για μια ιστοσελίδα φιλική προς τον χρήστη» εξηγεί o εκ των διευθυντών της Reanda Cyprus, Φοίβος Θεοχαρίδης και προσθέτει ότι «παρέχονται αναβαθμισμένοι τρόποι επικοινωνίας και ενημέρωσης, όπως μέσω των ενημερωτικών δελτίων (Newsletters), υπηρεσία στην οποία μπορεί να γίνει συνδρομητής ο  επισκέπτης της ιστοσελίδας

Στο αναβαθμισμένο www.reandacyprus.com μπορεί κάποιος να βρει χρήσιμες συμβουλές και ενημερώσεις προς επαγγελματίες αλλά και επιχειρήσεις, οι οποίες προσεγγίζουν ακόμα μεγαλύτερο κοινό μέσω  των  λογαριασμών της εταιρείας στα social media.

Λανσάροντας τη νέα της ιστοσελίδα η Reanda Cyprus προσφέρει σε υφιστάμενους αλλά και υποψήφιους πελάτες έναν ολοκληρωμένο, σύγχρονο, αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο επικοινωνίας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα