Νέα καινοτομία από την McCain

Νέα καινοτομία από την McCain

 


Πατάτες Φούρνου, τόσο λαχταριστές όσο στο τηγάνι

 

Η McCain έχοντας παγκοσμίως ηγετική θέση στο χώρο της κατεψυγμένης πατάτας καλείται να ανταποκριθεί με ευθύνη στη δημιουργία καινούργιων, πρωτοποριακών προϊόντων.

Η McCain λοιπόν κάνει άλμα στη καινοτομία και σας παρουσιάζει πρώτη τα Ovenable French Fries! Οι αγαπημένες σας τηγανητές πατάτες τώρα ΨΗΝΟΝΤΑΙ στο φούρνο. Ένα καινοτόμο προϊόν πατάτας σε 3 διαφορετικά κοψίματα: Forno Julienne, Forno Chips, Forno Country. Η καινοτομία των Ovenable French Fries συνίσταται στο ότι προετοιμάζονται αποκλειστικά στο ΦΟΥΡΝΟ! Χρειάζονται περίπου 15 λεπτά για να απολαύσετε εξίσου τραγανές και νόστιμες πατάτες φούρνου σαν να βγήκαν από τη φριτέζα!

Με τα Ovenable French Fries η McCain δίνει τέλος στις μυρωδιές στη κουζίνα και τη λύση στον καταναλωτή να προετοιμάσει εύκολα και γρήγορα νόστιμες και τραγανές πατάτες στο φούρνο καλύπτοντας την ανάγκη του για υγιεινή διατροφή αφού μαγειρεύονται με πιο υγιεινό τρόπο και χωρίς τη προσθήκη λαδιού.

Τα προϊόντα McCain διανέμονται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία Tryfon Tseriotis Ltd.

Η Tryfon Tseriotis Ltd ιδρύθηκε το 2012, μετά τη συγχώνευση των εταιρειών Tryfon Distributors Ltd και Tseriotis Consumer Goods Ltd, που αποτελούν δύο από τις παλαιότερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες στον κλάδο των FMCG στην Κύπρο. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, οι Tryfon Distributors Ltd και Tseriotis Consumer Goods Ltd έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με στόχο να προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στην Κυπριακή αγορά.

Η Tryfon Tseriotis Ltd παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πωλήσεις, μάρκετινγκ και διανομή στην Κυπριακή αγορά, με το όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της λιανικής αγοράς στην Κύπρο.

Η Tryfon Tseriotis Ltd εκπροσωπεί πολλές διεθνείς και δημοφιλείς μάρκες στην τοπική αγορά, όπως Kerrygold (βούτυρο και τυρί), McVities και Go Ahead (μπισκότα), John West (κονσερβοποιημένα ψάρια), Weetabix και Alpen (δημητριακά προγεύματος), Dr Oetker Ristorante και Guseppe (πίτσα), Tilda (ρύζι), Birds Eye (κατεψυγμένα τρόφιμα), καθώς και άλλες μάρκες από την τοπική αγορά, όπως Chrysodalia (αλλαντικά) και Hercules (κατεψυγμένα ζυμαρικά).


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα