Νέα πολιτική αποσκευών από την Etihad Airways

Νέα πολιτική αποσκευών από την Etihad Airways

 


Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει εισάγει μια ιδιαιτέρως βελτιωμένη πολιτική αποσκευών σε συνδυασμό με την έναρξη της νέας τιμολογιακής της πολιτικής, η οποία έχει τεθεί σε ισχύ στα εισιτήρια που εκδίδονται από τις 14 Σεπτεμβρίου 2015 και μετά, προσφέροντας περισσότερες επιλογές και διαφάνεια στους επισκέπτες της.

Η νέα πολιτική έχει εισαχθεί για να ανταποκριθεί στις ατομικές ανάγκες του πελάτη με μεγαλύτερη ευελιξία και για να ευθυγραμμίσει περισσότερο την Etihad Airways με τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες της “Etihad Airways Partner”. Οι αλλαγές αυτές παρέχουν μεγαλύτερα οφέλη στους επισκέπτες, με αυξημένες ανταμοιβές για τα μέλη του προγράμματος Etihad Guest

Ο Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου, κινούμαστε σε μια δίκαιη και διαφανή έννοια αποσκευών. Οι νέες επιλογές ναύλων είναι ένας πιο εύκολος τρόπος για τους επισκέπτες να καταλάβουν τι πληρώνουν, προσφέροντας σαφή τιμολόγηση, καθώς και την ευελιξία που ταιριάζει καλύτερα στα ταξιδιωτικά τους πλάνα. Αυτό ισχύει επίσης για τις απαιτήσεις των αποσκευών τους».

Τα περισσότερα δρομολόγια θα λειτουργούν πλέον με βάση την έννοια του τεμαχίου. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες έχουν δικαίωμα να επιλέξουν μία, δύο, ή τρεις αποσκευές, ανάλογα με την επιλογή του ναύλου, τη διαδρομή και το επίπεδό τους στο πρόγραμμα Etihad Guest. Μέρος αυτής της αλλαγής πολιτικής είναι και η σημαντική μείωση του κόστους για υπέρβαρο στην πλειονότητα των ναύλων. Σε ορισμένα δρομολόγια, το κόστος για την αγορά μίας αποσκευής 23 κιλών έχει μειωθεί έως και κατά 90%, με περαιτέρω μείωση έως και 30%, αν προ-αγοραστεί απευθείας στην Etihad Airways μέχρι και 24 ώρες πριν από το ταξίδι.

Τα μέλη του Etihad Guest, του βραβευμένου προγράμματος επιβράβευσης τακτικών επιβατών της Etihad Airways, θα ωφεληθούν ιδιαίτερα από τη νέα πολιτική αποσκευών, καθώς τα υψηλόβαθμα μέλη λαμβάνουν πλέον μία επιπλέον αποσκευή ή κιλά ανάλογα με την αγορά και το δρομολόγιο.

Κυριότερα σημεία της νέας πολιτικής αποσκευών:

– Αυξημένο όριο για τα μέλη που επιλέγουν ναύλους Economy Value και Economy Freedom σε ορισμένα δρομολόγια από 30 κιλά σε δύο αποσκευές των 23 κιλών ανά αποσκευή – συνολικό βάρος 46 κιλά.

– Σε επιλεγμένες διαδρομές, το όριο της Οικονομικής Θέσης έχει αυξηθεί για όλες τις επιλογές ναύλων από 30 κιλά σε δύο αποσκευές των 23 κιλών ανά αποσκευή.

– Για τις premium καμπίνες σε ορισμένες διαδρομές, το όριο έχει αυξηθεί από 40 / 50 κιλά για τη μία αποσκευή σε δύο αποσκευές των 32 κιλών ανά αποσκευή.

– Τα μέλη Etihad Gold και Platinum θα λαμβάνουν μία επιπλέον αποσκευή των 32 κιλών για τα δρομολόγια που λειτουργούν με βάση το τεμάχιο, σε σύγκριση με την παλιά πολιτική των 15 κιλών και 20 κιλών.

– Για τις αγορές που λειτουργούν με βάση το τεμάχιο, τα μέλη Etihad Silver λαμβάνουν τώρα τουλάχιστον 2 αποσκευές των 23 κιλών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες επιλογές ναύλων και πολιτικής αποσκευών επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.etihad.com/farechoices και www.etihad.com/en-us/before-you-fly/baggage-information/allowances


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα