Νέα σειρά επιδόρπιων ψυγείου Mon Ami Ελαφροκουταλιές

Νέα σειρά επιδόρπιων ψυγείου Mon Ami Ελαφροκουταλιές

 


Ο όμιλος Εταιριών Φρου Φρου, παρουσίασε πρόσφατα τα νέα προϊόντα MON AMI Ελαφροκουταλιές και MON AMI Ελαφροκουταλιές Ζer0%.

Οι ΜΟΝ ΑΜΙ Ελαφροκουταλιές και ΜΟΝ ΑΜΙ Ελαφροκουταλιές Zer0%, είναι φρέσκα επιδόρπια ψυγείου, έτοιμα για κατανάλωση. Πρόκειται για πρωτοποριακά και μοναδικά προϊόντα καθώς οι ΜΟΝ ΑΜΙ Ελαφροκουταλιές Zer0% δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη και είναι επιδόρπια χαμηλά σε λιπαρά, χωρίς όμως συμβιβασμούς στη γευστική εμπειρία, με εξαιρετική γεύση και φυσικά αρώματα. Οι ΜΟΝ ΑΜΙ Ελαφροκουταλιές θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά σε κυπελάκια των 150g σε μονές και διπλές συσκευασίες – με ειδική προσφορά γνωριμίας – στις αγαπημένες γεύσεις MON AMI κρέμα καραμελέ, κρέμα σοκολάτας, τζέλλυ κεράσι και ρυζόγαλο.

Η παρουσίαση των προϊόντων έγινε από τον γνωστό ζαχαροπλάστη κ. Στέλιο Παρλιάρο, ο οποίος πρότεινε εναλλακτικές επιλογές και συνδυασμούς για την απόλαυση των προϊόντων. Το παρόν έδωσαν, διατροφολόγοι από όλη την Κύπρο για να ενημερωθούν για τα καινοτόμα προϊόντα και τα προτερήματά τους, καθώς επίσης συνεργάτες του ομίλου και μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα νέα προϊόντα zer0%, σε όλες τις γευστικές τους εκδοχές.

Ακολούθησε δεξίωση στους κήπους της εταιρίας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα