Νέα συλλεκτική έκδοση Absolut… Electrik

Νέα συλλεκτική έκδοση Absolut… Electrik


Η Absolut Electrik ακολουθεί την διάσημη πλέον παράδοση του brand να παρουσιάζει στο τέλος κάθε χρονιάς μια συλλεκτική έκδοση που ξεπερνά τα όρια με πρωτοποριακά designs. Τα νέα συλλεκτικά μπουκάλια με μεταλλική υφή προκαλούν ένα αίσθημα ενέργειας ικανό να κάνει οποιαδήποτε βραδιά Electrik συνεχίζοντας την προσπάθεια της Absolut να μεταμορφώσει τη νύχτα μέσω της δημιουργικότητας.

Τα δίδυμα μπουκάλια διατίθενται σε μπλε electrik και ασημένιο χρώμα, με ημι-διάφανη επικάλυψη η οποία δημιουργεί αντανακλάσεις. Το δύο χρώματα εκπροσωπούν το μπλε της Absolut και την ηλεκτρική αγωγιμότητα του αργύρου ενώ όταν συνδυάζονται δημιουργούν μια Electrik αισθητική που θυμίζει φώτα που αναβοσβήνουν και έντονο ρυθμό.

Τα Electrik μπουκάλια λανσάρονται με μοναδικά πάρτυ, τα οποία αποτελούν μέρος των Absolut Nights μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί τη νύχτα ως δημιουργικό καμβά και σπρώχνει τα όρια μέσω της τεχνολογίας.

Ένα απο αυτά πάρτυ ήταν και το #ElectrikLondon το οποίο φιλοξενήθηκε στο Bankside Vaults στο Blackfriars και στο οποίο παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι του brand από την Κύπρο. Το πάρτυ αποτελούνταν από τρια δωμάτια τα οποία πρόσφεραν μαζικές εμπειρίες τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, με την κάθε μια να αποκαλύπτει και μια πτυχή της νυχτερινής ζωής.

Η Marshmallow Laser Feast, γνωστή για τις πρωτοποριακές εμπειρίες που συνδυάζουν τέχνες και τελευταίες τεχνολογίες συνεργάστηκε με την δισκογραφική εταιρεία ηλεκτρονικής μουσικής R&S Records και δημιούργησαν μια συνέργεια ήχου, εικόνας και Electrik ενέργειας. Η μουσική επηρέαζε την κίνηση η οποία με τη σειρά της επηρέαζε την εικόνα και τη γενική ατμόσφαιρα του πάρτυ.

Το Electrik Δωμάτιο ζωντάνευε με τις μουσικές των DJ Leon Vynehall, Lone, Space Dimension Controller και Moiré ενώ οι LED προβολές αντιδρούσαν στην κίνηση και τον ήχο μετατρέποντας σε εικόνα τη διάθεση της βραδιάς. Γυαλιά εικονικής πραγματικότητας μετέφεραν τους καλεσμένους σε άλλη διάσταση, μετατρέποντας προηγούμενες αντιλήψεις για τη νυχτερινή ζωή αλλά και προκαλώντας νέα ερωτήματα για την πραγματικότητα στην ψηφιακή εποχή.

Η ABSOLUT εισάγεται και διανέμεται από τη Laiko Cosmos Trading Ltd και τα νέα συλλεκτικά Absolut Electrik μπουκάλια διατίθενται ήδη στην αγορά.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα