Νέες γαστρονομικές δημιουργίες στο Mediterraneo

Νέες γαστρονομικές δημιουργίες στο Mediterraneo


Hobo Mediterraneo, το αγαπημένο ολοήμερο καφεστιατόριο στη Μαρίνα Λεμεσού παρέα με τον chef Δημήτρη Σκαρμούτσο, ανανεώνει το μενού του με τη δημιουργία νέων γευμάτων με τα πιο άριστης ποιότητας υλικά. Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με σύγχρονο αλλά και κλασσικό σχεδιασμό, το καφεστιατόριο Mediterraneo μας προσκαλεί όλους να γνωρίσουμε τη μοναδική του κουζίνα και το νέο ανανεωμένο μενού που επιμελήθηκε ο διάσημος chef.

Η μεγάλη ποικιλία που περιέχει το μενού του εστιατορίου προσφέρει εξαιρετικά γεύματα βασισμένα στην παράδοση και τις γνώσεις του διάσημου chef Δημήτρη Σκαρμούτσου. Ο φημισμένος και αγαπημένος Έλληνας chef, μαέστρος της σύγχρονης κουζίνας, δημιούργησε τις νέες συνταγές αποκλειστικά για το Mediterraneo, βασιζόμενος αποκλειστικά στη Μεσογειακή γαστρονομία. Να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις όταν μετροφυλλάτε το νέο μενού. Θα βρείτε νέα καινοτόμα ορεκτικά όπως το νέο τσιζκέικ με προσούτο ή μπορείτε να επιλέξετε από μεγάλη ποικιλία νέων γευμάτων όπως λιγκουίνι με μελάνι σουπιάς και θαλασσινά ή χοιρινό κότσι σιγοψημένο με μαύρη μπύρα. Αυτά αποτελούν μερικές από τις επιλογές κατά την επίσκεψη σας στο καφεστιατόριο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Η Μεσογειακή αρχιτεκτονική του καφεστιατορίου ατενίζοντας την θάλασσα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που θα σας ταξιδέψει διαμέσου όλης της Νότιας Μεσογείου.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα