Νέες εγκαταστάσεις για την AIRTRANS στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Νέες εγκαταστάσεις για την AIRTRANS στο αεροδρόμιο Λάρνακας


Η AIRTRANS, μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της διαχείρισης φορτίων στην Κύπρο, εγκαινίασε τις νέες της εγκαταστάσεις διαχείρισης φορτίου στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, οι οποίες εξυπηρετούν ορισμένες από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων των Lufthansa, Austrian Airlines, Egypt Air, Blue Air, Air Baltic, Monarch Airlines και Royal Jordanian Airlines.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Διευθύνων Σύμβουλο της Hermes Airports, κ. Wes Porter, και τον Διευθύνων Σύμβουλο της Airtrans, κ. Ανδρέα Χαραλάμπους, στην παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων. Η εντυπωσιακή αποθήκη 5,000τ.μ., η μεγαλύτερη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαχείρισης φορτίου στους πελάτες και στους συνεργάτες της Airtrans.

Η Airtrans Group είναι ένας ολοκληρωμένος παροχέας λύσεων στους τομείς του εφοδιασμού, της διαχείρισης μεταφορών αέρα και θαλάσσης, της αποθήκευσης και διανομής, του ελέγχου απογραφής και των υπηρεσιών πληροφόρησης. Ιδρυμένη το 1983, η Airtrans Group γιορτάζει 33 χρόνια στο χώρο και θέτει τα πρότυπα στη βιομηχανία, τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς. Μαζί με τις θυγατρικές εταιρείες– Airtrans Aviation, Airtrans Express, Airtrans Global Forwarding και NAS (Neutral Airline Services) – η Airtrans Group παρέχει ένα αποδοτικό, οικονομικό και διεθνές δίκτυο μιας στάσης Αέρα και Θαλάσσης, για οποιοδήποτε τύπο φορτίου, συμπεριλαμβανομένων υπερμεγεθών βαριών φορτίων, επικίνδυνων φορτίων ή φορτίων ελεγχόμενης θερμοκρασίας, και της μεταφοράς φορτίων μεγάλου και μικρού όγκου, με υπηρεσίες πλήρους ή μη εμπορευματοκιβωτίου και συνδυασμένες υπηρεσίες.

Η Airtrans Group έχει βραβευτεί ως μία από τις 3 Κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης αερομεταφορών από το 1987, δουλεύοντας με πολυεθνικούς συνεργάτες και παρέχοντας εκτενείς, διεθνείς υπηρεσίες διαμεταφορών από και προς την Κύπρο, με τις μεγαλύτερες αερογραμμές και εμπορευματικές αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Από τη χρονιά της ίδρυσής της, η Airtrans Group απέκτησε την άδεια ταξιδιωτικών επιχειρήσεων από και προς την Κύπρο από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ). Από το 1987, η εταιρεία βρίσκεται σταθερά στις πρώτες τρεις Εταιρείες Εμπορευματικών Μεταφορών στον κατάλογο Cargo IATA Forwarding Agents, που συμπεριλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες αερογραμμές στον κόσμο, όπως τις British Airways World Cargo, Emirates, Royal Jordanian, Gulf Air και Kuwait Airways. Το 2009, η εταιρεία αναγνωρίστηκε ως ο πρώτος Εγκεκριμένος Οικονομικός Φορέας (Authorised Economic Operator – AEOF) στην Κύπρο. Η Airtrans Aviation απέκτησε το δικό της TRAC number (TRACE Registered Access Code) το 2013, ενισχύοντας τη συμβατότητα της εταιρείας και επιτρέποντας στις διάφορες εταιρείες να επιβεβαιώνουν γρήγορα και αξιόπιστα την ιδιοκτησία, τη διεύθυνση, τα χρόνια δραστηριοποίησής της στο χώρο και άλλες πληροφορίας σχετικά με τη συμβατότητά της.

Στην φωτογραφία ο Αντώνης Λεμεσιανός, Ανώτερος Λειτουργός Αεροπορικών Μεταφορών και Αερολιμένων στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα