Νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2016

Νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2016

 


Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2016 είναι εδώ και όπως κάθε χρόνο, είναι γεμάτος με ιδέες και λύσεις που θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι σας.

Στην καθημερινή μας ζωή υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη αξία.  Είναι κάποια μικρά, καθημερινά πράγματα που μπορούν να μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους. Αρχίζοντας από την κουζίνα – την καρδιά του σπιτιού – και πηγαίνοντας σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ο φετινός κατάλογος  μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας.

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2016 προτείνει νέες ιδέες και λύσεις, δίνοντας έμφαση στην εύκολη προετοιμασία για το μαγείρεμα, τη σωστή συντήρηση και αποθήκευση τροφίμων, το σερβίρισμα και τη δημιουργία του δικού σας βοτανόκηπου.  Διαμορφώστε την κουζίνα σας με ένα λειτουργικό και «έξυπνο» τρόπο, διατηρήστε το φαγητό σας σωστά για την αποφυγή των αχρείαστων απορριμμάτων και καλλιεργήστε το δικό σας βοτανόκηπο στο περβάζι του παραθύρου σας.

Πέρα από τη ζωή μέσα και γύρω από την κουζίνα, ο φετινός κατάλογος παρουσιάζει και πολλά νέα προϊόντα, καθώς και εύχρηστες και πρακτικές λύσεις για ολόκληρο το σπίτι. Σκοπός είναι η δημιουργία ενός χώρου όπου όλα τα μέλη της οικογένειας να μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν είτε μαζί, είτε ξεχωριστά.

Η διανομή του καταλόγου έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Βρείτε τον σύντομα στην πόρτα σας,  εμπνευστείτε και μετατρέψτε όλες τις απλές καθημερινές στιγμές στο σπίτι, σε αξέχαστες εμπειρίες!


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα