Νέος πρόεδρος για το διοικητικό συμβούλιο της Baker Tilly in South East Europe

Νέος πρόεδρος για το διοικητικό συμβούλιο της Baker Tilly in South East Europe

 


 

Η Baker Tilly in South East Europe ανακοίνωσε ότι ο Geoff Barnes, έχει διοριστεί ως ο νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού της Συμβουλίου και ως ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Baker Tilly Klitou and Partners Ltd.

Ο κ. Barnes, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, θα ηγείται επίσης και του Executive Committee, που έχει την αρμοδιότητα για το συντονισμό και την εποπτεία του Στρατηγικού Πλάνου της Baker Tilly in South East Europe. Η γνώση και η εμπειρία του κ. Barnes θα αξιοποιηθούν στην περαιτέρω επέκταση της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και στην αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Η αποδοχή από τον κ. Barnes να ηγηθεί της Baker Tilly in South East Europe δεν αποτελεί τιμή μόνο για την εταιρεία, που έχει καταφέρει να προσελκύσει ένα τόσο υψηλού επιπέδου επαγγελματία, αλλά και για την Κύπρο γενικότερα, καθώς επίσης και για τις τέσσερις άλλες χώρες στις οποίες η Baker Tilly in South East Europe δραστηριοποιείται, τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα.

Ο κ. Barnes ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Baker Tilly International για τα τελευταία 16 χρόνια, όπου κατά την ηγεσία του, το δίκτυο έχει αυξήσει τα έσοδά του από $900 εκ. σε $3,8 δις. και τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται από 59 σε περισσότερες από 140, με 165 εταιρείες-μέλη, 745 γραφεία και 28.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Από την ένταξη του σε μια ‘Big 5’ εταιρεία του Λονδίνου, ο κ. Barnes, έχει παραμένει στο λογιστικό επάγγελμα και συνεργάζεται με ένα ευρύ φάσμα εισηγμένων, πολυεθνικών ομίλων και επιχειρήσεων, αποκτώντας εμπειρία σε όλους τους κλάδους και τομείς επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Υπήρξε επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της Casson Beckman, η οποία συγχωνεύθηκε με την Baker Tilly, το Νοέμβριο του 1997. Σήμερα είναι Πρόεδρος της Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας και πρώην μέλος του Συμβουλίου αυτού.

Πέρυσι, ο κ. Barnes τιμήθηκε με το βραβείο Lifetime Achievement Award από το International Accounting Bulletin (IAB), όπου η κριτική επιτροπή επαίνεσε το χάρισμα και την αφοσίωσή του στο λογιστικό επάγγελμα, αλλά και τον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισε στην ανάπτυξη του δικτύου από το 2000, όταν διορίστηκε CEO της Baker Tilly International.

Αυτή είναι μια σημαντική προσθήκη στη Διοικητική Ομάδα της Baker Tilly  in South East Europe, άμεσα συνδεδεμένη με την υπόσχεση που έχει δώσει η εταιρεία στους ανθρώπους της, στους πελάτες της και στην επιχειρηματική κοινότητα γενικότερα, δηλώνοντας ότι, θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση της παρουσίας και των υπηρεσιών της, επενδύοντας σε άτομα του υψηλότερου επιπέδου, προκειμένου η εταιρεία να αναπτυχθεί περεταίρω στα χρόνια που έρχονται.

Το ταξίδι τώρα ξεκινά. Μια νέα, ακόμη πιο ελπιδοφόρα εποχή αρχίζει για την Baker Tilly in South East Europe.

Η Baker Tilly in South East Europe είναι ένα κορυφαίο δίκτυο ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων που ιδρύθηκε το 1996 στην Κύπρο και, σταδιακά, επεκτάθηκε ξεπερνώντας τα γεωγραφικά σύνορα, σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία και Ελλάδα, ως ανεξάρτητο μέλος, στο πλαίσιο του ισχυρού διεθνούς δικτύου Baker Tilly International, του 8ου μεγαλύτερου λογιστικού δικτύου στον κόσμο, που αντιπροσωπεύεται από 165 εταιρείες, με παρουσία σε 141 χώρες και 28.000 ανθρώπους.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα