Νέο κέντρο διανομής της Linde στην Πάφο

Νέο κέντρο διανομής της Linde στην Πάφο

 


 

 Φέρνει τις φαρμακευτικές και βιομηχανικές υπηρεσίες πιο κοντά στους πελάτες

 

Η Linde – Hadjikyriakos Gas Ltd, ο κύριος παραγωγός και προμηθευτής ιατρικών και βιομηχανικών αερίων στην κυπριακή αγορά, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργιών του νέου Κέντρο Διανομής της στην Πάφο. Η μετεγκατάσταση αυτή τοποθετεί την εταιρεία σε βιοτεχνική περιοχή, και σε πλέον ευνοϊκότερη θέση να παρέχει καλύτερη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες της, σε ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον, παρόμοιο με τα κέντρα της σε Λεμεσό και Λευκωσία. Το νέο κέντρο διανομής συνεχίζει να παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ασθενείς σε αέρια για ιατροφαρμακευτικούς σκοπούς, όπως το ιατρικό οξυγόνο.

Τα εγκαίνια του νέου κέντρου διανομής εορτάστηκαν σε μια εκδήλωση όπου παρευρέθηκαν υφιστάμενοι και δυνητικοί πελάτες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως τη συγκόλληση και την κατασκευαστική βιομηχανία, σε επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, εξειδικευμένα αέρια σε εργαστήρια, καθώς επίσης ασθενείς και κλινικές, με όλους να αποδίδουν τα εύσημα για την απόφαση μετέγκαταστασης.

«Βρισκόμαστε σε μια διαρκή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας, και να ενεργούμε υπεύθυνα προς τους συνεργάτες μας, τους εργαζόμενους μας, και την ευρύτερη κοινωνία. Η πρόσφατη μετεγκατάσταση του κέντρου διανομής μας στην Πάφο είναι μια απτή απόδειξη αυτής της προσπάθειας. Αναμένουμε να δούμε τους πελάτες μας να επωφελούνται από τις δυνατότητες που θα τους προσφέρει η ευκολότερη πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των εργασιών τους», δήλωσε ο κ. Μάρκος Χατζηκυριάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Linde – Hadjikyriakos Gas Ltd.

Η Linde – Hadjikyriakos Gas Ltd είναι μέλος του Ομίλου Linde, πρωτοπόρος σε παγκόσμιο επίπεδο στην παραγωγή αερίου, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή βιομηχανικών αλλά και ιατρικών αερίων, μέσω του ειδικού τμήματός της, Linde Healthcare. Στα κέντρα διανομής της σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε ιατρικά αέρια, βιομηχανικά αέρια, καθώς και εξοπλισμό για συγκόλληση, εργαλεία συγκόλλησης και κοπής μετάλλων, συναφή αξεσουάρ και αναλώσιμα, ρυθμιστές πίεσης, εξοπλισμό ασφαλείας, καθώς και σύρματα και μάσκες για συγκόλληση.

Ως ηγετική παρουσία στην κυπριακή αγορά αερίου, η Linde – Hadjikyriakos Gas Ltd δεσμεύεται στην προαγωγή τεχνολογιών και προϊόντων που συνενώνουν τους στόχους δημιουργίας αξίας για πελάτες και της αειφόρου ανάπτυξης, κατά την εφαρμογή των υψηλότερων μέτρων προστασίας και ασφάλειας σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα