Νέο κατάστημα της RCB Bank στην Λεμεσό

Νέο κατάστημα της RCB Bank στην ΛεμεσόΗ RCB Bank Ltd άνοιξε ακόμα ένα καινούργιο κατάστημα στην Λεμεσό. Το νέο κατάστημα, που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού στην περιοχή του Μόλου, αποτελεί την ναυαρχίδα του δικτύου της τράπεζας στη Λεμεσό για την εξυπηρέτηση τόσο ιδιωτών όσο και εταιρικών πελατών. Το κατάστημα διαθέτει χώρο στάθμευσης για τους πελάτες της τράπεζας.

Η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της RCB εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής της τράπεζας για επέκταση των δραστηριοτήτων της στην εγχώρια αγορά. Η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος στον μόλο της Λεμεσού ανεβάζει τον συνολικό αριθμό καταστημάτων που η RCB διατηρεί σε έξι. Σημειώνεται ότι όλα τα καταστήματα της RCB Bank είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα.

Η RCB Bank Ltd ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1995, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο και συγκαταλέγεται στις σημαντικές Ευρωπαϊκές τράπεζες που είναι μέλη του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) και εποπτεύονται κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η τράπεζα διατηρεί έξι καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό καθώς και ένα στο Λουξεμβούργο.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα