Νέο πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψε το ΕΒΕ Πάφου

Νέο πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψε το ΕΒΕ Πάφου

 


Υπογράφηκε πρόσφατα Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου και του Υπουργείου Οικονομικών της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Adjara της Γεωργίας.

Το Πρωτόκολλο που υπέγραψαν ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου, Ανδρέας Δημητριάδης και ο Υπουργός Οικονομικών της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Adjara, Davit Baladze στοχεύει μεταξύ άλλων:

• Στην ενίσχυση των εμπορικών, οικονομικών, επιστημονικών, τεχνολογικών και άλλων επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

• Στην ανταλλαγή πληροφοριών αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την Οικονομία, το εξωτερικό εμπόριο και τις εμπορικές πρακτικές.

• Στην προώθηση της συμμετοχής των οργανώσεων και των επιχειρήσεων των δύο χωρών σε διεθνείς και εθνικές εξειδικευμένες εκθέσεις, επιδείξεις και άλλες διαφημιστικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι δύο περιοχές.

Η υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας έγινε μέσα στα πλαίσια υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Πάφου και Batumi.

Μιλώντας στο πλαίσιο της συνάντησης, οι Δήμαρχοι των δύο πόλεων Φαίδωνας Φαίδωνος και Georgi Ermakovi εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η έναρξη της επίσημης συνεργασίας μεταξύ των τοπικών Αρχών και Φορέων της Πάφου και της Adjara θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ της Κύπρου και της Γεωργίας σε όλους τους τομείς, ενώ θα αποτελέσει τον καταλύτη για μια ακόμη πιο στενή επαφή των ομογενειακού στοιχείου και των Γεωργιανών υπηκόων που διαμένουν για δεκαετίες στην Πάφο, με την χώρα καταγωγής τους.

Η αποστολή του Batumi συνοδευόταν από 20μελή παραδοσιακά μουσικοχορευτικά σχήματα, τα οποία εμφανίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Πλατεία του Κάστρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτή Κατακλυσμού 2016».


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα