Νέο σχέδιο Altius οικογενειακή φροντίδα με €13 το μήνα

Νέο σχέδιο Altius οικογενειακή φροντίδα με €13 το μήνα

 


 

H Altius Insurance κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης εκπαιδευτικής ημερίδας προς το Δυναμικό Πωλήσεών της, παρουσίασε το νέο καινοτόμο διαδικτυακό πρόγραμμα «Altius Οικογενειακή Φροντίδα». Με μόνο €13 τον μήνα, η οικογένεια (ανεξαρτήτως αριθμό μελών) απολαμβάνει μεταξύ άλλων, ωφελήματα ιατρικών παροχών για οποιοδήποτε μέλος της, παγκόσμια υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, καθώς επίσης και ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος. Σημαντικό πλεονέκτημα του «Altius Οικογενειακή Φροντίδα» είναι ότι ο πελάτης, με την αγορά του σχεδίου, επωφελείται και 15% έκπτωσης σε νέα ασφαλιστήρια Κλάδου Περιουσίας που προτίθεται να συνάψει με την Εταιρία.

O Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Altius Insurance, Πόλης Προκοπίου στη συνέχεια της παρουσίασης για το «Altius Οικογενειακή Φροντίδα», τόνισε ότι οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας θα μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε από τα ωφελήματα που παρουσιάζονται στον πίνακα που βρίσκεται αναρτημένος στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Εταιρίας www.altiusinsurance.eu όπου δεν απαιτούνται οποιεσδήποτε ιατρικές εξετάσεις για τη σύναψή του, δεν υπάρχει όριο ηλικίας, γίνεται άμεση ενημέρωση στο e-mail για τις  εξετάσεις που έχουν  πραγματοποιηθεί, το συμβόλαιο εκδίδεται άμεσα από το διαδίκτυο, ισχύει για ένα έτος με δυνατότητα πληρωμής μέσω JCC, ενδέχεται φοροαπαλλαγής και υπάρχει δυνατότητα πληρωμής ασφαλίστρου τριμηνιαίως, εξαμηνιαίως και ετησίως, μέσω αυτόματης τραπεζικής εντολής.

Το σχέδιο «Altius Οικογενειακή Φροντίδα» μπορεί να αποκτηθεί πολύ εύκολα μέσω της ιστοσελίδας www.altiusinsurance.eu, μέσω των Ασφαλιστικών Συμβούλων της Altius Insurance ή απευθείας από τα καταστήματα της Εταιρίας που βρίσκονται σε όλη την Κύπρο.

Ο Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρίας κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια της ημερίδας, αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία της Εταιρίας, τις εξελίξεις στην ασφαλιστική βιομηχανία καθώς επίσης και την αναβάθμιση του ρόλου του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρίας ως προς  την επίτευξη του στόχου της που δεν είναι άλλος από την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση του πελάτη.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα