Νέο NESTEA FREE Λευκό Ροδάκινο

Νέο NESTEA FREE Λευκό Ροδάκινο

 


Το Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο, (Α/φοι Λανίτη και The Coca-Cola Company) ενισχύει την οικογένεια προϊόντων του προσθέτοντας μια νέα επιλογή, και υποδέχεται το καλοκαίρι με το NESTEA FREE Λευκό Ροδάκινο, μία ακόμη υπέροχη γεύση παγωμένου τσαγιού που υπόσχεται 100% απόλαυση χωρίς θερμίδες!

Η νέα γεύση NESTEA FREE Λευκό Ροδάκινο με εκχύλισμα από μαύρο τσάι ήρθε για να μας παρασύρει σε στιγμές απόλαυσης και δροσιάς, χωρίς έγνοιες και δεύτερες σκέψεις, αφού μας υπόσχεται 100% απόλαυση χωρίς θερμίδες!

Το νέο NESTEA FREE Λευκό Ροδάκινο, που κυκλοφορεί σε συσκευασία 500ml, προστίθεται στις δύο ήδη αγαπημένες γεύσεις των καταναλωτών, NESTEA FREE Green Tea Lemon & Green Tea Passionfruit – και αποτελεί την ιδανική πρόταση για όλους όσους φροντίζουν τον εαυτό τους και τη διατροφή τους, ακολουθώντας έναν ισορροπημένο και ενεργό τρόπο ζωής. Γιατί αξίζει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ημέρας χωρίς  δεύτερες σκέψεις!

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνίστρια τη δημοφιλή ηθοποιό και πρόσωπο του NESTEA FREE για 2η συνεχόμενη χρονιά, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, το αγαπημένο μας παγωμένο τσάι χωρίς θερμίδες μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τη νέα γεύση, λευκό ροδάκινο, και να απολαύσουμε ελεύθερα στιγμές χαλάρωσης και χαράς.

Η εταιρεία Α/φοι Λανίτη, διαθέτει 182 διαφορετικές συσκευασίες και προϊόντα, με ή χωρίς θερμίδες, που ανταποκρίνονται στο μοναδικό τρόπο ζωής του καθενός από τους χιλιάδες καταναλωτές της σε όλη τη χώρα, από τα οποία το 80% παράγεται στην Κύπρο. Παράλληλα, εξετάζει διαρκώς κάθε δυνατότητα επέκτασης της γκάμας των προϊόντων της, με στόχο να προσφέρει στους Κύπριους καταναλωτές ένα ολοένα ευρύτερο φάσμα ποιοτικών και καινοτόμων επιλογών για κάθε στιγμή της ημέρας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα