Νέο showroom για την Ramona Filip

Νέο showroom για την Ramona FilipΟ νέος χρόνος έφερε μια νέα αρχή για τη σχεδιάστρια μόδας Ramon Filip, η οποία μόλις άνοιξε το νέο της showroom στην οδό Αρμενίας στη Λευκωσία. Μοναδικό από κάθε άποψη, το νέο showroom φιλοξενεί της δημιουργίες της σχεδιάστριας και υπόσχεται να προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία μόδας στον κάθε επισκέπτη.

Μινιμάλ, εντυπωσιακό, πολυτελές και συνάμα φιλόξενο, το showroom Ramon Filip παραπέμπει σε μια γκαλερί μόδας όπου το φορέματα και οι τσάντες της σχεδιάστριας έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η αισθητική του περιβάλλοντος φέρει τη σφραγίδα της ίδιας της Ραμόνας Φίλιπ, η οποία επιθυμούσε να φτιάξει ένα χώρο που θα εμπνέει την ίδια να εργάζεται και να δημιουργεί, να εκθέσει τις δημιουργίες της με τρόπο που να την αντιπροσωπεύει, να βρεθεί πιο κοντά στην πελατεία της, αλλά και να προσφέρει στις πελάτισσές της μια μοναδική εμπειρία μόδας και φιλοξενίας.

Με το νέο showroom, η φιλοσοφία της εξατομικευμένης εξυπηρέτησης παίρνει πλέον σάρκα και οστά.

Το showroom στεγάζει τις δημιουργίες της σχεδιάστριας, το γραφείο της, αλλά και το ατελιέ της. Αυτή τη στιγμή φιλοξενεί τη συλλογή Resort ’16, καθώς και τη συλλογή από τσάντες με εξωτικά δέρματα Ramon Filip, ενώ η σχεδιάστρια εργάζεται πυρετωδώς για τις νέες της συλλογές.

To showroom παραμένει ανοικτό καθημερινά 10:00 – 18:00. Οι επισκέπτες προτρέπονται να κλείσουν ραντεβού για να απολαύσουν τη μέγιστη και καλύτερη εξυπηρέτηση από την ίδια της σχεδιάστρια και την ομάδα της.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22879486 / 22255593, e-mail: [email protected], Αρμενίας 23Α-Β, Στρόβολος, Τ.Κ. 2003, Λευκωσία, www.ramonfilip.com, facebook.com/RamonFilipFashion, instagram.com/ramonfilip, twitter.com/ramonfilip, pinterest.com/ramonafilip


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα