ΝΕΟΣ κατάλογος διακοπών από την Let’s Go Tours by Amathus

ΝΕΟΣ κατάλογος διακοπών από την Let’s Go Tours by Amathus

 


Η Let’s Go Tours by Amathus, κυκλοφόρησε τον ταξιδιωτικό της κατάλογο «Καλοκαίρι 2014» και σας προσκαλεί να ταξιδέψετε ως την άκρη της γης…

Ταξιδέψτε με απευθείας πτήσεις  σε ένα από τα δημοφιλή Ελληνικά νησιά;  Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Σκιάθο, Κρήτη και απολαύστε το απέραντο γαλάζιο.  Επιλέξετε μια από τις οργανωμένες εκδρομές στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική ή την Ασία. Για τους νεόνυμφους και τους πιο επιλεκτικούς, προτείνει ένα από τα ειδικά  πακέτα σε εξωτικούς προορισμούς.

Και φέτος ξεχωρίζουν οι κρουαζιέρες πολυτελείας για Αδριατική και Αιγαίο, Ανατολική & Δυτική Μεσόγειο, Νορβηγικά Φιόρδ, Βαλτικές Πρωτεύουσες και Κανάρια Νησιά.

Όλες οι προτάσεις είναι προσεκτικά επιλεγμένες για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και προσδοκίες του κάθε ταξιδιώτη , πάντοτε στις καλύτερες τιμές. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές και προσθέστε ακόμα περισσότερη αξία στα χρήματα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ζητήστε τον κατάλογο από τα γραφεία της Αμαθούς, τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, ή επικοινωνήστε με το 77-77-82-77.  Όλα τα πακέτα του καταλόγου θα τα βρείτε και στην ιστοσελίδα www.amathusetravel.com

 

Μην αποφασίσετε για τις φετινές σας διακοπές, χωρίς να δείτε πρώτα τον κατάλογο της Let’s Go Tours by Amathus.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα