ΝΕΟ λογότυπο, ΝΕΟ layout, ΝΕΑ ιστοσελίδα

ΝΕΟ λογότυπο, ΝΕΟ layout, ΝΕΑ ιστοσελίδα

Το περιοδικό Ευρωκέρδος κυκλοφορεί ανελλιπώς από τον Φεβρουάριο του 1999 και καλύπτει τα πολιτικοοικονομικά και επιχειρηματικά δρώμενα στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Με στόχο την έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών του αποτελεί ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε επιχειρηματία, διευθυντή, επενδυτή, οικονομικό αναλυτή, πολιτικό παράγοντα, νομικό, ακαδημαϊκό, φοιτητή αλλά και για τον απλό πολίτη.

Με γνώμονα τις ανάγκες του ραγδαία εξελισσόμενου κόσμου, τον Απρίλιο του 2017 κυκλοφόρησε με νέο λογότυπο, ανασχεδιάστηκε εσωτερικά ενώ παράλληλα αναβαθμίστηκε η ιστοσελίδα www.eurokerdos.com η οποία παρέχει καθημερινή ενημέρωση.

Η νέα ιστοσελίδα είναι σύγχρονη, εύχρηστη και πλήρως συνδεδεμένη με τα social media. Επισκεφθείτε την για να ενημερωθείτε για οικονομικά, επιχειρηματικά νέα, διεθνείς ειδήσεις, συνεντεύξεις και άλλα.

Τέλος, το Ευρωκέρδος προσφέρει ευκαιρίες σε επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από την έντυπη ή/και ηλεκτρονική έκδοση, να απευθυνθούν στο premium audience των χιλιάδων αναγνωστών και συνδρομητών του, αυξάνοντας τις πιθανότητες εξεύρεσης νέων πελατών και συνεργατών.

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε το έντυπο περιοδικό Ευρωκέρδος σε μορφή ebook http://online.fliphtml5.com/ckah/hnex/