Οι ΑΛΦΑΜΕΓΑ φοράνε τα γιορτινά τους

Οι ΑΛΦΑΜΕΓΑ φοράνε τα γιορτινά τους


Οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ υποδέχονται το πνεύμα των Χριστουγέννων προσφέροντας ένα εντυπωσιακό εορταστικό θέαμα: την ταυτόχρονη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων σε όλα τους τα καταστήματα!

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στις 18:00, οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ φορούν τα γιορτινά τους και ανάβουν τα φωτάκια των τεράστιων χριστουγεννιάτικων δέντρων τους από τις υπεραγορές με παράλληλες εκδηλώσεις και την παρουσία λαμπερών celebrities!

Τη φωταγώγηση στην ΑΛΦΑΜΕΓΑ Καψάλου θα κάνει η τηλεπερσόνα Ευαγγελία Αραβανή μαζί με τον Άγιο Βασίλη ο οποίος θα μοιράσει δώρα σε όλους τους μικρούς φίλους.! Παράλληλα θα υπάρχει ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση, 4 με 7 το απόγευμα, από τον αγαπημένο στο κοινό Θέμη Γεωργαντά και την Ευαγγελία Αραβανή!

Τη φωταγώγηση σε όλες τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ πραγματοποιεί ο Άγιος Βασίλης!  Στην ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης γίνεται ταυτόχρονη ραδιοφωνική μετάδοση από την αγαπημένη Χριστιάνα Αριστοτέλους! Ζωντανή αναμετάδοση της φωταγώγησης γίνεται και στο κεντρικό ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λάρνακας για όλους!

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι ο απόλυτος προορισμός της οικογένειας και αυτά τα Χριστούγεννα: φορούν τα γιορτινά τους, υποδέχονται τα Χριστούγεννα και προσφέρουν στα παιδιά μια όμορφη εμπειρία.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα