Ολοκαίνουριος κινητήρας για τη γκάμα της HARLEY-DAVIDSON

Ολοκαίνουριος κινητήρας για τη γκάμα της HARLEY-DAVIDSON

 


 

Ο ολοκαίνουργιος κινητήρας Harley-Davidson® Milwaukee-Eight™ είναι ο ένατος των θρυλικών κινητήρων Big Twin της Harley και παρέχει περισσότερη ισχύ και βελτιωμένη λειτουργία για αναβάτες και συνεπιβάτες, ενώ παράλληλα διατηρεί την μοναδική εμφάνιση, τον υπέροχο ήχο και την αίσθηση των προγόνων του. Με νέα σχεδίαση, ο κινητήρας Milwaukee-Eight παρέχει γρηγορότερη απόκριση στο γκάζι, περισσότερη ισχύ για εύκολα προσπεράσματα, αυθεντικό ήχο, μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, ομαλότερη λειτουργία και την μοναδική αίσθηση που περιμένουν οι αναβάτες από τον κινητήρα μιας Touring μοτοσικλέτας της Harley-Davidson.

Οι νέοι κινητήρες Milwaukee-Eight θα παρέχουν εντυπωσιακή ισχύ σε όλα τα μοντέλα Touring και Trike της Harley-Davidson για το 2017 k. Οι κινητήρες Milwaukee-Eight θα διατίθενται σε δύο κυβισμούς και τρεις παραλλαγές:

Ο Milwaukee-Eight 107 (107 CID, 1745κ.εκ.) φέρει κεφαλές κυλίνδρων με ελαιόψυξη ακριβείας και τον διαθέτουν τα μοντέλα Street Glide® Special, Road Glide Special®, Road King®/Road King® Classic και Freewheeler®. Ο Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight 107 (107 CID, 1745κ.εκ.) φέρει κεφαλές με υγρόψυξη και τον διαθέτουν τα μοντέλα Ultra Limited/Ultra Limited Low, Road Glide® Ultra και Tri Glide® Ultra. Ο Twin-Cooled Milwaukee-Eight 114 (114 CID,1870cc) φέρει κεφαλές με υγρόψυξη και τον διαθέτουν τα μοντέλα CVO™ Limited και CVO™ Street Glide®.

Κάθε κινητήρας Milwaukee-Eight παράγει μέχρι και 11% περισσότερη ροπή από τον προηγούμενο κινητήρα των μοντέλων Touring (διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο). Παράλληλα με τον μεγαλύτερο κυβισμό, ο κινητήρας Milwaukee-Eight παρέχει υψηλότερη σχέση συμπίεσης και 4-βάλβιδες στις κεφαλές με 50% μεγαλύτερη ροή στην εισαγωγή και την εξαγωγή. Διαθέτει το ίδιο βάρος με τον κινητήρα που αντικαθιστά και όλη η επιπλέον δύναμή του συνεισφέρει άμεσα στην βελτιωμένη επιτάχυνση. Πιο συγκεκριμένα ο Milwaukee-Eight 107 επιταχύνει 11% ταχύτερα στα 0-60 μίλια ανά ώρα ενώ ο Milwaukee-Eight 114 επιταχύνει 8% ταχύτερα στα 0-60.

Η απόδοτικότητα του κινητήρα Milwaukee-Eight σε ροή αέρα και καύση οφείλεται και στη χρήση των δύο μπουζί ανά κύλινδρο που παρέχει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, ανάλογα με τον κυβισμό και το μοντέλο. Παράλληλα, διαθέτει λαστιχένιες ενισχύσεις στα σημεία έδρασης και ένα μόνο εσωτερικό αντικραδασμικό άξονα που ακυρώνει το 75% των πρωτευόντων κραδασμών. Παρέχει καλύτερη αίσθηση και μεγαλύτερη άνεση για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη, διατηρώντας παράλληλα τον κλασικό χαρακτήρα των κινητήρων Harley® V-Twin. Ο κινητήρας Milwaukee-Eight διαθέτει λεπτό σύγχρονο προφίλ που δεν απομακρύνεται από την παράδοση των κινητήρων Harley-Davidson Big Twin.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα