Ο Δον Κιχώτης στις οθόνες του Κ Cineplex

Ο  Δον Κιχώτης στις οθόνες του Κ CineplexΣτις 14 Μαΐου, το K Cineplex θα προβάλει το πασίγνωστο έργο «Δον Κιχώτης» μια νέα παραγωγή του μπαλέτου Μπολσόι. Η νέα αυτή εκδοχή του διαχρονικού αριστουργήματος διατηρεί τις εντυπωσιακές χορογραφίες που παρουσίασε το διεθνώς αναγνωρισμένο μπαλέτο για πρώτη φορά στη Μόσχα το 1869. Μια πολύχρωμη και τεχνικά απαιτητική παραγωγή, με την εκπληκτική μουσική του Leon Minkus, υπό τη διεύθυνση του Alexei Fadeyechev και ολοκαίνουρια σκηνικά και κουστούμια.

Η κλασσική ιστορία του «Δον Κιχώτη», γράφτηκε από τον Miguel de Cervantes το 1605 και έχει παρουσιαστεί σε πάμπολλα μεγάλα θέατρα ανά τον κόσμο. Η ιστορία ξεκινά με τον εκκεντρικό ήρωα στην αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού  με πολλές περιπέτειες προς αναζήτηση της τέλειας γυναίκας, μαζί με τον πιστό ακόλουθό του Sancho Panza. Στο δρόμο συναντά την Kitri, την εκθαμβωτική κόρη ενός ξενοδόχου, και πιστεύει ότι είναι η όμορφη Dulcinea την οποία έχει δει στα όνειρά του και την έχει επιλέξει ως την εκλεκτή της καρδιάς του.

Η προβολή αυτής της νέας παραγωγής προβάλλεται στο πλαίσιο των Cine Events του K Cineplex, που περιλαμβάνει θεαματικές χορευτικές παραστάσεις, όπερα, και συναυλίες, που μεταδίδονται είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα στη μεγάλη οθόνη. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10ΕΥΡΩ για τις μαγνητοσκοπημένες προβολές και στα 18ΕΥΡΩ για τις ζωντανές, με welcome drink και τσιμπήματα κατά την άφιξη.

Για πληροφορίες και τις ώρες προβολής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του K Cineplex  http://www.kcineplex.com/en/cine-events/ ή καλέστε στο 24 819022.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα