Ο ΚΟΤ στηρίζει το Global Wellness Day

Ο ΚΟΤ στηρίζει το Global Wellness Day

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού στηρίζει το Global Wellness Day (GWD) ως κύριος χορηγός των εκδηλώσεων που συνδιοργάνωσε με το Cyprus SPA Association.

Το Global Wellness Day είναι αφιερωμένο στο «Ευ Ζην» και γιορτάζεται κάθε χρόνο, το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου, σε 83 χώρες.  Με το σύνθημα «I say Yes” (to wellness), το GWD ευελπιστεί να αποδείξει πως μια μέρα είναι ικανή να αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο που άνθρωπος σκέφτεται και ζει.

Στα πλαίσια των εορτασμών του Global Wellness Day, για πρώτη φορά στην Κύπρο το 2016, ο ΚΟΤ επέλεξε επίσης να εμπλουτίσει το GWD με την διοργάνωση μιας πρωτοποριακής εκδήλωσης “Cyprus in Your Heart Global Wellness Golf Day” συνδυάζοντας το Γκολφ με την Ευεξία. Η εκδήλωση διοργανώθηκε πρόσφατα, ανήμερα του GWD, στο ολοκληρωμένο θέρετρο Γκολφ Αφροδίτη Χιλς με την συνεργασία του γηπέδου γκολφ και Κέντρου Ευεξίας.

Οι συμμετέχοντες γκολφερ είχαν την ευκαιρία απολαύσουν μια ευχάριστη ημέρα Global Wellness Day (GWD) αρχίζοντας με πρόγραμμα ευεξίας προθέρμανσης γκολφ, τουρνουά γκολφ και απόλαυση υγιεινού γεύματος. Το  “Cyprus in Your Heart Global Wellness Golf Day” ολοκληρώθηκε με την τελετή βράβευσης των νικητών του τουρνουά γκολφ.

Η Κύπρος αναμφισβήτητα αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό Ευεξίας!


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα