Ο Ντε Νίρο μαθητευόμενος της Αν Χάθαγουεϊ στην ταινία ‘The Intern’

Ο Ντε Νίρο μαθητευόμενος της Αν Χάθαγουεϊ στην ταινία ‘The Intern’


Η Αν Χάθαγουεϊ προσλαμβάνει τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο ως μαθητευόμενο στην πολυαναμενόμενη κομεντί ‘The Intern’ που έρχεται στα K-Cineplex στις 25 Σεπτεμβρίου 2015.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Brooklyn, όπου ένας 70χρονος χήρος, ο Μπεν (Ρόμπερτ Ντε Νίρο), θέλοντας να ξεφύγει από τη βαρεμάρα της συνταξιοδότησής του, κάνει αίτηση για τη θέση μαθητευόμενου στην εταιρεία που διευθύνει η Τζουλς (Αν Χάθαγουει). Η Τζουλς, ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος σε μια ιστοσελίδας μόδας, προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ της επιχείρησής της και της πολύ απαιτητικής προσωπικής της ζωής. Ενώ αρχικά είναι σκεπτική όσον αφορά την πρόσληψη κάποιου στην ηλικία του Μπεν, στο τέλος η Τζουλς βρίσκει στο πρόσωπό του έναν έμπιστο φίλο που της προσφέρει τη σοφία και την καθοδήγησή του.

Έχοντας στο καστ τους δύο βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς και φέροντας τη συγγραφική και σκηνοθετική υπογραφή της επίσης υποψήφιας για Όσκαρ Νάνσι Μάιερς, (‘Something’s Gotta Give’ και ‘It’s Complicated’), η ταινία ξεπερνάει τα κλισέ που παρουσιάζονται συνήθως στη μεγάλη οθόνη σε σχέση με τους ρομαντικούς δεσμούς μεταξύ μίας γυναίκας κι ενός άντρα. Όπως ανέφερε η Μάιερς χαρακτηριστικά, αυτό που λείπει από τη ζωή μας αλλά δεν το συνειδητοποιούμε είναι το να έχει κανείς δίπλα του μια φωνή αισιοδοξίας: κάποιον δηλαδή που να τον προσέχει, να τον συμβουλεύει και να τον βοηθά με τη σοφία του και να του θυμίζει ποιος πραγματικά είναι χωρίς να προσπαθεί να τον αλλάξει.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα