Ο σίδηρος είναι ζωτικής σημασίας για τη μητέρα και το έμβρυο

Ο σίδηρος είναι ζωτικής σημασίας για τη μητέρα και το έμβρυο

 


Ο σίδηρος είναι ένα ζωτικής σημασίας μέταλλο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Βοηθά στην ανάπτυξη του πλακούντα και του εμβρύου, αλλά και στην ικανοποιητική παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων. Για αυτό, κατά την κύηση παρατηρείται αύξηση των απαιτήσεων σε σίδηρο για την κάλυψη των αναγκών της μητέρας και του αναπτυσσόμενου εμβρύου. 

Το Emelin FF χρησιμοποιεί ένα μοναδικό μηχανισμό μεταφοράς και απόδοσης σιδήρου στον οργανισμό, παρέχοντας ελεγχόμενη απορρόφηση και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

Αυτή η καινοτόμος μορφή σιδήρου είναι καλά ανεκτή από το γαστρεντερικό σύστημα, καθώς παρακάμπτει το στομάχι αποτρέποντας την άμεση επαφή του με το βλεννογόνο. Έτσι ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο για ανεπιθύμητες ενέργειες όπως ναυτία, δυσκοιλιότητα και διάρροια που παρουσιάζουν τα πλείστα σκευάσματα.

Ο συνδυασμός σιδήρου με φολικό οξύ καθιστά το Emelin FF το ιδανικό σκεύασμα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε σίδηρο και φολικό οξύ για έγκυες γυναίκες. 

Το Emelin FF παράγεται από την εταιρεία AGETIS Supplements Ltd σε συνεργασία με την κυπριακή φαρμακοβιομηχανία Medochemie Ltd. Η παραγωγή γίνεται πάντα με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας με την χρήση επιλεγμένων φυσικών συστατικών, βασιζόμενη σε έγκυρες επιστημονικές μελέτες.

Το Emelin FF θα το βρείτε μόνο σε φαρμακεία. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον γιατρό ή φαρμακοποιό σας ή στην ιστοσελίδα www.agetissupplements.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα