Ο Συνεργατισμός τίμησε οργανισμούς και εταιρείες που συμμετείχαν στον Ραδιομαραθώνιο

Ο Συνεργατισμός τίμησε οργανισμούς και εταιρείες που συμμετείχαν στον ΡαδιομαραθώνιοΕκδήλωση προς τιμή των οργανισμών και εταιρειών που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς για τη διοργάνωση του Ραδιομαραθωνίου 2015 πραγματοποίησε ο Συνεργατισμός.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Στρατηγικής και Ανασχηματισμού της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Γιάννος Σταυρινίδης παραδίδοντας τις τιμητικές πλακέτες εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τους οργανισμούς και τις εταιρείες για την πολύτιμη συμβολή τους στη διοργάνωση του Ραδιομαραθωνίου.

Τιμήθηκαν η Αστυνομία Κύπρου, το Υπουργείο Υγείας, η Group 4, η Navy Group International Petrole Τraders, η Ολυμπιακή Επιτροπή Κύπρου, ο Τριαθλητικός Όμιλος Νηρέας, οι Δήμοι Λεμεσού, Πάφου και Λάρνακας, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο Θεατρικός Όμιλος του Πανεπιστημίου Κύπρου, το Chateau Status, η Display Art, οι εταιρείες Zorbas, Pizza Hut και ΚΕΟ καθώς επίσης και η δημοσιογράφος Γωγώ Αλεξανδρινού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν και εθελοντές, μέλη του προσωπικού του Συνεργατισμού, για το ζήλο που επέδειξαν και τις προσπάθειες που κατέβαλαν για την επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Πραγματοποιήθηκε επίσης η κλήρωση του αυτοκινήτου μάρκας Ford Fiesta αξίας 10,500 ευρώ δωρεά του Προέδρου της εταιρείας Navy Group International Petrole Traders κ. Εlie G. Eid το οποίο απέφερε στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος το ποσό των €23.305. O αριθμός που κληρώθηκε είναι: 07698.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα