Ο Χρ. Χρίστου νέος Director στο ΔΣ της Horwath DSP Ltd

Ο Χρ. Χρίστου νέος Director στο ΔΣ της Horwath DSP Ltd

 


Η εταιρεία Horwath DSP Limited, η οποία προσφέρει ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ πελατολόγιο στην τοπική αγορά και στο εξωτερικό, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο Director της εταιρείας.

Με ισχύ από τις 2 Μαΐου 2017, ο Χριστάκης Χρίστου έχει διοριστεί ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Horwath DSP Ltd. Ο Χρίστος εργοδοτήθηκε από την εταιρεία τον Οκτώβριο του 2011 και είναι υπεύθυνος του φορολογικού τμήματος της εταιρείας. Είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Ο Χριστάκης κατέχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Ο Ιωάννης Δημητριάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Horwath DSP, δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε την εισαγωγή του κ. Χρίστου στο Διοικητικό Συμβούλιο. Η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η εκτεταμένη εμπειρία του είναι σημαντικά προσόντα για το μέλλον της εταιρείας μας και για να ενισχυθεί περαιτέρω η θέση μας ως πρωτοπόροι στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών.”

Ο Χριστάκης Χρίστου δήλωσε: “Αισθάνομαι περήφανος που είμαι πλέον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η Horwath DSP είναι μια εδραιωμένη εταιρεία με έμπειρους επαγγελματίες και ιστορία 30 ετών.

Αυτή η προαγωγή αποδεικνύει ότι η Horwath DSP προσφέρει άριστες συνθήκες επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ανέλιξης.”


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα