Ο Navigator Travel τίμησε τους κύπριους τουριστικούς πράκτορες

Ο Navigator Travel τίμησε τους κύπριους τουριστικούς πράκτορες

 


Ο Ταξιδιωτικός Oργανισμός Navigator Travel and Tourist Services, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Royal Caribbean Cruises σε Κύπρο, Ελλάδα, Βουλγαρία, Σλοβακία και FYROM, διοργάνωσε στις 21 Οκτωβρίου 2015 μια ειδική βραδιά με σκοπό να τιμήσει τους τουριστικούς πράκτορες της Κύπρου για τη μακρόχρονη και επιτυχή συνεργασία τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με θερμό καλωσόρισμα και ευχαριστίες από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Navigator Travel κ. Αντρέα Στυλιανόπουλο. Ακολούθησε χαιρετισμός από την κα Natalya Bentas, Διευθύντρια Πωλήσεων Ευρώπης της Royal Caribbean Cruises, που με τη σειρά της ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη σημαντική συμβολή τους.

Η παρουσίαση των νέων προϊόντων της Royal Caribbean Cruises για το 2016 κέρδισε τις εντυπώσεις, με μοναδικά δρομολόγια και καινοτόμα νεότευκτα κρουαζιερόπλοια. Μετά την παρουσίαση ακολούθησε δεξίωση και κλήρωση μιας κρουαζιέρας.

Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά που υπερβαίνει τον μισό αιώνα. Συνεχίζει δυναμικά ακολουθώντας την παράδοση υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας που έχει κατοχυρώσει όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, υπηρεσίες VIP, tour operating, επίγεια εξυπηρέτηση και οργανωμένες εκδρομές, μαζί με άλλες καινοτόμες δραστηριότητες στεριάς, για επιβάτες κρουαζιέρας.

Η Royal Caribbean Cruises είναι μια πολυβραβευμένη εταιρία με 46-ετή παρουσία στην premium αγορά κρουαζιέρας. Διακρίνεται για μια πολυετή παράδοση σε επαναστατικές καινοτομίες που πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν στην εξέλιξη του σχεδιασμού πλοίων, αλλά και του όλου προϊόντος κρουαζιέρας. Προσφέρει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές ανέσεις, πολύ ποιοτικό φαγητό, εντυπωσιακή ψυχαγωγία και εξαιρετικές εκδρομές στην στεριά. Το προϊόν και τα πλοία της είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε ηλικίας, όπως και οικογενειών με παιδιά.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα