Πέντε συλλεκτικές Vespa για τους τυχερούς της Πετρολίνα

Πέντε συλλεκτικές Vespa για τους τυχερούς της Πετρολίνα


 

Παρουσίαση της νέας σειράς λιπαντικών eni

 

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της προωθητικής ενέργειας των λιπαντικών eni από την Πετρολίνα,  διοργανώθηκε χθες εορταστική εκδήλωση παράδοσης των πέντε επετειακών Vespa PX 125 70 years στους πέντε μεγάλους τυχερούς, στο Residence Occhio, στη Λευκωσία.

Η προωθητική ενέργεια των λιπαντικών eni, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, τον Σεπτέμβριο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με ειδικές προσφορές στα ανώτερης ποιότητες λιπαντικά eni, δίνοντας την ευκαιρία παράλληλα σε πέντε τυχερούς να κερδίσουν από μια επετειακή Vespa PX 125 70 years. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση παγκοσμίως, ενώ στην Κύπρο έχουν διατεθεί μόνο 17, πέντε από τις οποίες προσφέρει η Πετρολίνα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο, Guido Cerboni και στην παρουσία της Διεύθυνσης, συνεργατών και φίλων της Πετρολίνα, παρουσιάστηκαν τα λιπαντικά eni καθώς και η νέα σειρά eni i-Ride.

Τα λιπαντικά eni διαθέτει στην Κύπρο αποκλειστικά η Πετρολίνα ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για περισσότερο από 40 χρόνια. Η Πετρολίνα και ο ιταλικός κολοσσός eni μετρούν περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες σταθερής και αξιόπιστης συνεργασίας.

Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο Κωστάκης Λευκαρίτης,  Εκτελεστικός Σύμβουλος της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Η Πετρολίνα, εισάγοντας και εμπορευόμενη τα προϊόντα ενός τέτοιου οργανισμού, όπως η eni, εξειδικευμένου σε όλα τα επίπεδα της ενεργειακής αλυσίδας κερδίζει επάξια την εμπιστοσύνη καταναλωτών και βιομηχανιών, αποδεικνύοντας έμπρακτα τα υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού, αξιοπιστίας, συνέπειας και ποιότητας, τα οποία αποτελούν ισχυρά θεμέλια της εταιρείας μας».


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα