Παγκόσμια αναγνώριση για το ξενοδοχείο Londa στα βραβεία WTA

Παγκόσμια αναγνώριση για το ξενοδοχείο Londa στα βραβεία WTA


 

Το Londa Beach Hotel κέρδισε τους τίτλους Κορυφαίο Boutique Hotel στην Κύπρο για το 2016 και Κορυφαίο Ξενοδοχείο στην Κύπρο για το 2016 στα περίφημα βραβεία World Travel Awards (WTA) που απονεμήθηκαν σε Ευρωπαϊκή Τελετή Γκαλά που διεξήχθη στις 4 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία. Αυτή είναι η δέκατη συνεχόμενη χρονιά που το Londa λαμβάνει αυτά τα σπουδαία βραβεία, τα οποία αποτελούν απόδειξη της συνεχιζόμενης αναγνώρισης τής ποιότητας και των εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Εκπροσωπώντας την Columbia Hotels & Resorts Ltd –την εταιρεία διαχείρισης του Londa–, ο κ. Κωνσταντίνος Χριστοφή παρέλαβε τα βραβεία κατά τη διάρκεια μιας λαμπερής τελετής γκαλά στο Forte Village Resort στη Σαρδηνία της Ιταλίας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στην παρουσία επιφανών προσωπικοτήτων του κλάδου αναψυχής και των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Τα βραβεία WTA απονέμονται σε οργανισμούς-πρότυπα της βιομηχανίας ψυχαγωγίας για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και τη συνεχή βελτίωση, και επιλέγονται μέσω ψηφοφορίας από επαγγελματίες των ταξιδιών και του τουρισμού από όλο τον κόσμο. Η καινοτομία και η βελτίωση αποτελούν τα βασικά στοιχεία του Londa Hotel –ενός πολυτελούς ξενοδοχείου που προσφέρει εκλεπτυσμένη πολυτέλεια με σύγχρονες, μοντέρνες πινελιές άνεσης και κομψότητας. Συμπορευόμενο με την κατατοπισμένη στις νέες τεχνολογίες γενιά, αλλά και πέρα από αυτή, το Londa ξεκίνησε φέτος μια εφαρμογή (app) που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να έχουν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία πληροφοριών. Η εφαρμογή παρέχει μια πλατφόρμα πληροφοριών από ένα κατάλογο υπηρεσιών του ξενοδοχείου και προτάσεις concierge για ειδικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις στη Λεμεσό, συν άλλα πολλά.

Ο Jochen Niemann, Γενικός Διευθυντής του Londa Beach Hotel δήλωσε: “Η απονομή δύο διακεκριμένων βραβείων για δέκατη συνεχή χρονιά αποτελεί για μας πραγματική τιμή. Πρωτίστως είναι η αναγνώριση ενός ακόμη έτους αριστείας και απαράμιλλης εξυπηρέτησης.”

Τα World Travel Awards ξεκίνησαν το 1993. Τώρα στην 23η επέτειό τους, τα βραβεία θεωρούνται ως το υψηλότερο επίτευγμα που μπορεί να επιτύχει ένα ταξιδιωτικό προϊόν σε αυτό τον παγκόσμια απαιτητικό τομέα, με το brand να “αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο ως σήμα κατατεθέν της ποιότητας, και τους νικητές να θέτουν το σημείο αναφοράς στο οποίο προσβλέπουν όλοι οι υπόλοιποι.” Στη ψηφοφορία λαμβάνουν μέρος πέραν των 220.000 επαγγελματιών του τουρισμού, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιωτικών πρακτορείων, εταιρειών ξενάγησης, μεταφορικών εταιρειών και τουριστικών οργανισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την κ. Άντια Ζαμπά, Υπεύθυνη Επικοινωνίας στο Londa Hotel στο τηλέφωνο +357 25865511 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα