Παγκόσμια πρωτιά από τον Όμιλο Πηλακούτα και τη New Nissan Cyprus

Παγκόσμια πρωτιά από τον Όμιλο Πηλακούτα και τη New Nissan Cyprus


 

10 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας γιόρτασε o Όμιλος Πηλακούτα με τη Nissan, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο ανακαινισμένο Showroom της Nissan στη Λεμεσό.

H συνεχόμενη ανοδική πορεία της συνεργασίας αυτής έφερε τη New Nissan Cyprus Ltd στην κορυφή των πωλήσεων ιδιωτικών αυτοκινήτων στην Κύπρο, αλλά και στις κορυφαίες θέσεις πωλήσεων εμπορικών αυτοκινήτων. Αποκορύφωμα της συνεργασίας αυτής είναι η βράβευση από τη Nissan με το παγκοσμίου κύρους βραβείο, Nissan Global Award. Το βραβείο αυτό είναι η σημαντικότερη διάκριση που απονέμει η NISSAN στο δίκτυο αντιπροσώπων της, σε όλο τον κόσμο, για εξαιρετικές επιδόσεις στις πωλήσεις και στην εξυπηρέτηση πελατών. Η New Nissan Cyprus αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως “Best of the Best” για το οικονομικό έτος 2016.

Στο χαιρετισμό του ο κύριος Χαράλαμπος Πηλακούτας, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Πηλακούτα, εξέφρασε την περηφάνια του για αυτή τη διάκριση, η οποία στηρίζεται στους πελάτες της New Nissan Cyprus που εμπιστεύονται την αξιοπιστία του brand και την ολοκληρωμένη υποστήριξη της αντιπροσωπείας. Ευχαρίστησε επίσης τους ανθρώπους της εταιρίας που με επαγγελματισμό, ζήλο και αφοσίωση, επιβεβαιώνουν καθημερινά την πρωταγωνιστική θέση της  New Nissan Cyprus στον τομέα της. Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο νέο showroom της Nissan στη Λεμεσό, το οποίο «είναι ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη που ανακαινίστηκε πλήρως με εφαρμογή των στοιχείων της νέας εταιρικής ταυτότητας του Brand».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ο Γενικός Διευθυντής της ΙNSC Nissan Europe, κύριος Pierre Garfaux, καθώς και η Αναπληρωτής Διευθυντής Αγοράς INSC, κυρία Cecile Da Rocha.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα