Παγκόσμια συνεργασία της MetLife με τον οργανισμό KIVA

Παγκόσμια συνεργασία της MetLife με τον οργανισμό KIVA


Η MetLife και το MetLife Foundation ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τον παγκόσμιο μη κυβερνητικό οργανισμό KIVA. Στόχος της συνεργασίας είναι η στήριξη επιχειρηματιών από όλο τον κόσμο μέσω της χρηματοδοτικής πλατφόρμας του KIVA.

Οι 5.200 εργαζόμενοι της MetLife σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική καλούνται να συνεισφέρουν το ποσό των 25 δολαρίων ως δάνειο, προκειμένου να βοηθήσουν επιχειρηματίες να ξεκινήσουν ή να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους. Η πρωτοβουλία έχει χρηματοδοτηθεί από το φιλανθρωπικό οργανισμό της MetLife, το MetLife Foundation, το οποίο θα επενδύσει 200 εκατομμύρια δολάρια μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, προκειμένου να επηρεάσει θετικά τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Από το 2005, ο KIVA έχει κατανέμει περισσότερα από 715 εκατομμύρια δολάρια σε εκατομμύρια επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο, με ποσοστό αποπληρωμής 98%. Καθώς οι δανειολήπτες του KIVA αποπληρώνουν τα δάνειά τους, τα χρήματα μπορούν να δανειστούν ξανά έτσι ώστε ακόμα περισσότεροι επιχειρηματίες να μπορούν να λάβουν οικονομική στήριξη.

«Η MetLife ιδρύθηκε με μια απλή αλλά πανίσχυρη φιλοσοφία, ότι για να διεκδικήσει ο καθένας όσα το δυνατόν περισσότερα στη ζωή του, πρέπει να έχει πρόσβαση στα σωστά χρηματοοικονομικά εργαλεία», είπε ο συνιδρυτής και Πρόεδρος του KIVA κ. Premal Shah. «Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος των προσπαθειών της MetLife προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η MetLife στηρίζει τα όνειρα χιλιάδων επιχειρηματιών σε όλο τον κόσμο.»

Η MetLife Inc. μέσω των θυγατρικών και των συνδεδεμένων εταιριών της, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες Ζωής στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1868 και αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής, σύνταξης, ομαδικής ασφάλισης προσωπικού και επενδυτικών υπηρεσιών. Εξυπηρετεί περίπου 100.000.000 ασφαλισμένους σε σχεδόν 50 χώρες και κατέχει κορυφαίες θέσεις στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιαπωνίας, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.metlife.com

Το MetLife Foundation ιδρύθηκε το 1976 για να συνεχίσει το μεγάλο έργο της κοινωνικής συνεισφοράς της MetLife. Από την ίδρυσή του μέχρι και το τέλος του 2014, έχει διαθέσει πάνω από 670 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις και 70 εκατομμύρια δολάρια σε επενδυτικά προγράμματα. Σήμερα, το Ίδρυμα έχει αφοσιωθεί στην προώθηση της οικονομικής ένταξης και τη δημιουργία ενός ασφαλούς μέλλοντος για τους ανθρώπους όλου του κόσμου.

Το KIVA είναι η πρώτη και μεγαλύτερη χρηματοδοτική πλατφόρμα του κόσμου που στόχο έχει να συνδέσει τους ανθρώπους μέσω της παροχής δανείων και της εξάλειψης της φτώχειας. Ακόμη και με το ελάχιστο δάνειο των 25 δολαρίων, ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί το kiva.org και να βοηθήσει έναν επιχειρηματία να πραγματοποιήσει το όνειρό του.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα