Παγκόσμια τιμητική διάκριση για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Παγκόσμια τιμητική διάκριση για τις Κυπριακές Αερογραμμές

 


  • Ψηφίστηκε τρίτη καλύτερη εταιρεία από ταξιδιωτικούς πράκτορες σε διεθνή διαγωνισμό

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση, παγκόσμιας εμβέλειας, που αντανακλά το κύρος και την αξιοπιστία τους σε διεθνή κλίμακα, έχουν κερδίσει οι Κυπριακές Αερογραμμές! Κατέλαβαν την τρίτη θέση σε πρόσφατο διαγωνισμό που προκήρυξε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Επαγγελματιών Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών (ΑPG World Connect), κατά τον οποίο τουριστικοί πράκτορες και οργανωτές ταξιδιών απ’ όλο τον κόσμο ψήφισαν την αεροπορική εταιρεία που θεωρούν πιο προσιτή, φιλική και ευέλικτη στην εξυπηρέτηση του ταξιδιωτικού πράκτορα και μέσω των πρακτόρων, του ταξιδιωτικού κοινού.

Η διεθνής αυτή διάκριση, η οποία έρχεται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Εταιρεία, επιβεβαιώνει το ποιοτικό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν σήμερα οι ΚΑ, πάντοτε σε συνδυασμό με τα ψηλά επίπεδα ασφάλειας. Παράλληλα, είναι δείγμα της αναγνώρισης που τυγχάνει ανάμεσα στους επαγγελματίες ταξιδιωτικούς πράκτορες συνεργάτες της, οι οποίοι με την ψήφο τους την κατέταξαν στο βάθρο των τριών καλύτερων Εταιρειών.

Την πρώτη θέση στον πιο πάνω διαγωνισμό κατέλαβε η Turkish Airlines, τη δεύτερη η Air France/KLM, την τρίτη οι Κυπριακές Αερογραμμές, την τέταρτη η Emirates, ενώ δεκάδες άλλες πολύ γνωστές αεροπορικές εταιρείες ακολουθούν.

To βραβείο του παγκόσμιου οργανισμού APG στηρίχτηκε στις απαντήσεις που έδωσαν μέσω σχετικού ερωτηματολογίου ταξιδιωτικοί πράκτορες διεθνώς οι οποίοι μεταξύ άλλων προσδιόρισαν:

α) την πιο βολική αεροπορική εταιρεία με την οποία εύκολα μπορεί ένας ταξιδιωτικός πράκτορας να συνεργαστεί,

β) την αεροπορική εταιρεία που συστήνεται περισσότερο από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες,

γ) την αεροπορική εταιρεία με την καλύτερη επικοινωνία ανάμεσα στους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές επιθυμούν θερμά να ευχαριστήσουν τους Κύπριους ταξιδιωτικούς πράκτορες, οι οποίοι είναι προφανές ότι υποστήριξαν με την ψήφο τους την Εταιρεία μας.

Η ιδιαίτερη αυτή διάκριση αποτελεί ένα ακόμη σοβαρό κίνητρο που προσφέρει σε όλους μας το σθένος να προχωρήσουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τους σχεδιασμούς προς την αναμόρφωση της Εταιρείας και την τοποθέτησή της σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.

Με την ανακοίνωση της διάκρισης των ΚΑ έχει απευθυνθεί πρόσκληση από τον Οργανισμό APG με παράκληση να παραστεί εκπρόσωπος της Εταιρείας στην τελετή παράδοσης του βραβείου που θα πραγματοποιηθεί σύντομα στην Ουάσινγκτον.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα