Παγκύπριες επιτυχίες από εκπαιδευόμενους λογιστές της PwC

Παγκύπριες επιτυχίες από εκπαιδευόμενους λογιστές της PwC

 


Ο Sergey Shor και ο Philipp Malik, εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC Κύπρου πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) που πραγματοποιήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2013.

Ο Sergey Shor κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια και την όγδοη θέση στην παγκόσμια κατάταξη στην εξέταση Corporate Reporting. O Sergey κατέχει πτυχίο Economics, Finance & Management από το Togliatti State University στη Ρωσία.  Ο Sergey εντάχθηκε στην PwC τον Σεπτέμβριο του 2011 και εργάζεται στο Τμήμα Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στη Λευκωσία.

Ο Philipp Malik κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια στην εξέταση Advanced Financial Management. Ο Philipp κατέχει πτυχίο International Relations και μεταπτυχιακό International Business από το St. Petersburg State University στη Ρωσία.  Εντάχθηκε στο δυναμικό της PwC Κύπρου τον Σεπτέμβριο του 2011 και εργάζεται στο Τμήμα Διεθνών Υπηρεσιών Συμμόρφωσης στη Λευκωσία.

Οι κύριοι Ευγένιος Ευγενίου, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου και Φίλιππος Σώσειλος, Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, συνεχάρησαν τους εκπαιδευόμενους λογιστές κατά τη διάρκεια μιας λιτής τελετής που διοργανώθηκε προς τιμήν τους στις 31 Μαρτίου.

Ο κ. Σώσειλος εξήρε την απόδοση των δύο εκπαιδευομένων και τόνισε ότι: «Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός οργανισμού είναι οι άνθρωποι του. Στην PwC, στόχος μας είναι η συνεχής επένδυση στην εκπαίδευση, στην ανάπτυξη και στην πρόοδο των ανθρώπων μας ώστε να τους προετοιμάσουμε κατάλληλα για το μέλλον. Ως εκ τούτου, η στρατηγική μας επικεντρώνεται στη διατήρηση ενός ταλαντούχου ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο θα συνεχίσει να συμβάλλει στη διαφοροποίηση του οργανισμού όσον αφορά την παροχή ποιότητας και αξίας.»


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα