Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα «Παραμύθι… αλλιώς»

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα «Παραμύθι… αλλιώς»

 


Tης Αγγέλας Κωμοδρόμου

 

Μπορεί ο τίτλος της σειράς να είναι «Παραμύθι… αλλιώς», αλλά όπως όλα τα παραμύθια ξεκινά με το μια φορά και ένα καιρό.

Μια φορά και ένα καιρό λοιπόν, ήταν ένα βασίλειο στη Μεσαιωνική Κύπρο. Όλα κυλούσαν καλά και ήρεμα για τον Βασιλιά και την Βασίλισσα, όχι όμως και για τους υπηκόους τους, που ζούσαν μέσα στην φτώχεια και την πείνα… Όλα αλλάζουν τη μέρα που τα νερά ξεβράζουν στην αμμουδιά έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος θα προκαλέσει ταραχή στο χωριό αλλά και στο Βασίλειο. Ετοιμαστείτε για μυστήριο, έρωτα, πάθος, ίντριγκα αλλά και πολύ γέλιο.

Η νέα κωμωδία του Alpha το «Παραμύθι… αλλιώς», θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 21.15. μετά το δελτίο ειδήσεων και με αυτή την ευκαιρία ο Αlpha Κύπρου, προσκάλεσε δημοσιογράφους όπου τους ξενάγησε στο Chateau Status στη Λευκωσία μιας και μέρος των γυρισμάτων γίνεται εκεί.

Βασιλικοί δρόμοι, βασιλικά σπαθιά, δωμάτια με μεσαιωνικό χαρακτήρα, αλλά και τη χαρακτηριστική λοκαντιέρα συνέθεσαν το σκηνικό που μας ταξίδεψε αιώνες πριν.

Για να γυρίσουμε όμως στο Παραμύθι μας… Μήπως τελικά εκείνος ο άγνωστος άνδρας δεν έφτασε τυχαία στο νησί; Μήπως εκεί ακριβώς βρίσκεται ο τόπος που αναζητούσε για να εκπληρώσει το στόχο του;  Τι θα γίνει όμως όταν θα μαγευτεί από την ομορφιά της νεαρής πριγκίπισσας;

Η συνέχεια επί της οθόνης την Παρασκευή. Πρόκειται για μια σειρά με στοιχεία ταινίας με τους ηθοποίους να έχουν κάνει και μαθήματα ξιφασκίας και ιππασίας.

Η σειρά θα προβάλλεται παράλληλα σε Κύπρο και Ελλάδα.

Το σενάριο είναι του Λώρη Λοιζίδη, Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Παπουτσάκη, Νίκος Κουρής, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Αντώνης Κατσαρής, Λένια Σορόκου, Κώστα Καζάκας, Λώρης Λόϊζίδης, Μάριος Δημητρίου, Φώτης Γεωργίδης, Νίκη Αναστασίου, Πολυξένη Σάββα κ.α. Στον ρόλο της μεγάλης αδελφής, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

 

 


Comments

comments

Tags: cyprus, greece

Σχετικά με τον Συγγραφέα