Παρουσίαση του μοντέλου μάρκετινγκ SOSTAC στην Κύπρο

Παρουσίαση του μοντέλου μάρκετινγκ SOSTAC στην Κύπρο

Το European Institute of Management and Finance (EIMF) ανακοίνωσε  την επερχόμενη διάλεξη με τίτλο SOSTAC® Marketing Strategy and Tactics in a Digital World που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου στη Λευκωσία στις 13, 14 και 21 Οκτωβρίου 2015.

Ένα προσεκτικά δομημένο, δυναμικό και εντατικό τριήμερο εργαστήριο από τον best-seller συγγραφέα του Ψηφιακού Μάρκετινγκ και παγκοσμίου εμβέλειας επιχειρηματικό σύμβουλο, PR Smith, χρησιμοποιώντας το δημοφιλές του σύστημα SOSTAC®.

Το εν λόγω σύστημα ψηφίστηκε ως ένα από τα 3 κορυφαία μοντέλα μάρκετινγκ ανά τω παγκόσμιο μέσω της εκατονταετηρίδας του Chart. Inst. of Marketing και εγκρίθηκε σε όλο τον κόσμο.

Ο PR Smith έχει βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις, από την IBM και την KPMG, εως καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις, να ενισχύσουν τα αποτελέσματά τους και να δημιουργήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις τουσ, με την ενσωμάτωση δημιουργικού μάρκετινγκ με κορυφαία εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ. Τα έξι βιβλία μάρκετινγκ του έχουν δημοσιευτεί σε επτά γλώσσες, τόσο σε έντυπη μορφή όσο και εκδόσεις e-book. Τα best-seller βιβλία του αναφέρονται ως τα κύρια κείμενα για πολλά σεβάσμια ιδρύματα όπως το Chartered Institute of Marketing στο Institute of Direct & Digital Marketing.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2227 4470 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://eimf.eu/marketing-strategy-tactics-in-a-digital-world όπου μπορείτε επίσης να εγγραφείτε διαδικτυακά.

Λόγω της φύσης του εργαστηρίου αυτού, οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες, έτσι καλείστε να κλείσετε την θέση σας έγκαιρα.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα