Πειραιώς και Treppides προωθούν την Κύπρο ως επενδυτικό προορισμό

Πειραιώς και Treppides προωθούν την Κύπρο ως επενδυτικό προορισμό

Η Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου και ο Συμβουλευτικός Οίκος K. Treppides and Co ήταν οι συνδιοργανωτές σεμιναρίου που οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 20 Απριλίου στη Μόσχα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν σε μεγάλο αριθμό Ρώσων Συνεργατών, Πελατών και Επενδυτών οι τελευταίες εξελίξεις στο τραπεζικό και επενδυτικό περιβάλλον στην Κύπρο.

Η Ομάδα του συμβουλευτικού οίκου K. Treppides & Co σε σειρά παρουσιάσεων έδωσε λεπτομέρειες και ανέλυσε τις νέες φορολογικές μεταρρυθμίσεις και τα κίνητρα που προσφέρονται σε ξένους επενδυτές και ιδιώτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να μεταφέρουν τις εργασίες τους και τη μόνιμη τους κατοικία στην Κύπρο.

Επίσης παρουσιάστηκαν και οι δυνατότητες χρήσης νέων επενδυτικών προϊόντων, μέσω Alternative Investment Funds (AIFs). Διευθυντές της Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου από τις μονάδες των International Banking και Private Banking, παρουσίασαν τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τα πλεονεκτήματα που προφέρει η Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου σε πελάτες και συνεργάτες με διεθνείς δραστηριότητες καθώς και σε ιδιώτες πελάτες με περιουσιακά στοιχεία μεγάλων αξιών (High Net Worth Individuals).

Κατά την εισαγωγική του ομιλία ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου, Γιώργος Άππιος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στις μνημονιακές βελτιωτικές αλλαγές στο τραπεζικό σύστημα της Κύπρου και την αναβάθμιση του σε ευρωπαϊκά επίπεδα με τελικό επόπτη την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Στα πλαίσια αυτά δήλωσε ότι «η Κύπρος εξέρχεται της κρίσης και του μνημονίου ισχυρότερη από προηγουμένως με προοπτικές μόνιμης και βιώσιμης ανάπτυξης».

Τέλος, διαβεβαίωσε τους πελάτες και συνεργάτες της Τράπεζας ότι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση σε ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον.