Πενηντάχρονα για τα παγωτά Παπαφιλίππου

Πενηντάχρονα για τα παγωτά Παπαφιλίππου

Τη συμπλήρωση 50 χρόνων λειτουργίας του γιόρτασε χθες ο Όμιλος εταιρειών P&P Ice Cream, μαζί με στελέχη του Εμποριοβιομηχανικού κόσμου, στενούς συνεργάτες και φίλους.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γ. Λακκοτρύπη, ο οποίος απεύθυνε λόγο εξαίροντας τις προσπάθειες και την προσφορά της εταιρείας στον χώρο της Βιομηχανίας και όχι μόνο, του τόπου μας.

Λόγο απεύθυνε επίσης ο κ. Αγκαστηνιώτης, πρόεδρος του  CIPA ο οποίος μέσα από μία συγκινητική ομιλία εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον όμιλο Παπαφιλίππου που συνεχώς εξελίσσεται αθόρυβα και πάνω απ’ όλα για το ήθος και την ομαδικότητα με την οποία λειτουργεί.

Ξεκινώντας αρχικώς ξεχωριστά και μετά συμπορευόμενοι, οι δύο ιδρυτές, ο Παναγιώτης Χριστοφόρου και ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου έβαλαν τον θεμέλιο λίθο αυτού του ομίλου το 1965. Σήμερα αποτελείται από Ζαχαροπλαστείο, Λούνα Πάρκ και την εταιρεία παγωτού PAPAFiLiPOU, που κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά παγωτού.

Έκ μέρους των δύο ιδρυτών ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου, Γενικός Διευθυντής, περιέγραψε το ξεκίνημα που έγινε χωρίς κανένα εφόδιο, με χρήματα δανεικά και με πολλές δυσκολίες που όμως ξεπερνούσαν μαζί, σαν ένας, με όπλα την κοινή αγάπη προς το αντικείμενό τους, την αστείρευτη όρεξη για δουλειά και την ατσάλινη θέληση.

Σταθερές αξίες σε όλη αυτήν την πορεία, είναι η επιμονή στην ποιότητα και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή, ο οποίος με τη σειρά του το ανταποδίδει με την προτίμησή του στα προϊόντα και στις υπηρεσίες του Ομίλου Παπαφιλίππου.

Τελειώνοντας και οι δύο ιδρυτές ευχαρίστησαν τους καταναλωτές, τις οικογένειές τους, και όλους τους εργαζόμενους στην εταιρεία, τους συνεργάτες και φίλους παραδίδοντας τη σκυτάλη των εξελίξεων στη νέα γενιά με σκοπό να συνεχίσει την παράδοση με την ίδια αγάπη και επιμονή.

Η Στέλλα Μαυρομάτη, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια, ανέφερε ότι η νέα γενιά αισθάνεται το βάρος της ευθύνης που παραλαμβάνει και παράλληλα εξέφρασε τη σιγουριά της για το μέλλον αφού η συμπόρευση με τους ιδρυτές, δεν έφερε απλώς συνταύτιση στις βασικές αρχές λειτουργίας αλλά και αποτελέσματα που αφορούν στην αναβάθμιση της εταιρείας, την ανάπτυξη εξαγωγών, την ανάπτυξη νέων προϊόντων κ.ά.

Στη συνέχεια Παρουσίασε τη Διευθυντική ομάδα και δήλωσε πως με σκληρή και συλλογική δουλειά το μέλλον της εταιρείας προβλέπεται ακόμα πιο λαμπρό και επιτυχημένο.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα