ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Νέο υπερσύγχρονο πρατήριο στη Λεμεσό

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Νέο υπερσύγχρονο πρατήριο στη Λεμεσό

Ένα νέο, υπερσύγχρονο πρατήριο καυσίμων στη Λεμεσό εντάχθηκε στο δίκτυο πρατηρίων της κυπριακής εταιρείας πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στο πλαίσιο του στρατηγικού προγραμματισμού ανάπτυξης του δικτύου της εταιρείας που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Η ανέγερση του νέου πρατηρίου, που βρίσκεται στον κάθετο δρόμο του νέου λιμανιού Λεμεσού, έγινε με βάση τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε θέματα ασφάλειας, περιβάλλοντος, λειτουργικότητας και εμφάνισης.

Το πρατήριο, μεταξύ άλλων, θα εξυπηρετεί τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου My Mall, τα οχήματα που διέρχονται από το νέο λιμάνι Λεμεσού προς τον αυτοκινητόδρομο, καθώς επίσης και τους κατοίκους των γύρω περιοχών, Κάτω Πολεμιδιών, Ζακακίου, Τραχωνίου, Φασουρίου και Ασώματου.

Το νέο πρατήριο προσφέρει τα τρία καύσιμα κίνησης, καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά ΕΝΙ. Επιπρόσθετα, προσφέρει υπηρεσίες όπως έλεγχο λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών, είδη περιπτέρου και αξεσουάρ αυτοκινήτων. Επίσης προσφέρει αντλία πετρελαίου κίνησης ταχείας εξυπηρέτησης για φορτηγά, λεωφορεία και εμπορικά οχήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τους κανονισμούς που ρυθμίζουν την ανάκτηση ατμών βενζίνης, οι αντλίες του πρατηρίου διαθέτουν το σύστημα ανάκτησης ατμών βενζίνης κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού μηχανοκίνητων οχημάτων (vapour recovery stage ΙΙ).