Πετυχημένο σεμινάριο στο ΕΒΕ Πάφου για τις φορολογικές νομοθεσίες

Πετυχημένο σεμινάριο στο ΕΒΕ Πάφου για τις φορολογικές νομοθεσίες


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, 2014, μονοήμερο σεμινάριο με θέμα «Πρόσφατες τροποποιήσεις των Κυπριακών Φορολογικών νομοθεσιών και άλλες εξελίξεις/ πρακτικές σε σχέση με θέματα άμεσης και έμμεσης φορολογίας» που διοργανώθηκε από το Ε.Β.Ε Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων του Υπουργείου Οικονομικών και τον Ελεγκτικό Οίκο PWC. Το πρόγραμμα έγινε στην εκπαιδευτική αίθουσα του Επιμελητηρίου Πάφου και το παρουσίασαν οι Λειτουργοί του Τμήματος Εσωτερικών Προσόδων του Υπουργείου Οικονομικών κα. Γεωργία Ονισηφόρου, και κύριοι Χριστόδουλος Καρολίδης και Δημήτρης Δημητρίου καθώς και η κα. Μάρθα Λάμπρου, Υπεύθυνη του Φορολογικού Τμήματος της PWC.

Ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου κ. Κενδέας Ζαμπυρίνης ανέφερε πως μέσω του σεμιναρίου  οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις πρόσφατες τροποποιήσεις και άλλες εξελίξεις που αφορούν τις φορολογικές νομοθεσίες θα κατανοήσουν θέματα που χρήζουν άμεσης εφαρμογής και διαχείρισης.

Ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου ανέφερε επίσης πως το σεμινάριο εντάσσεται στις συνεχείς προσπάθειες του Επιμελητηρίου Πάφου να ενημερώνει τον επιχειρηματικό κόσμο της Πάφου για θέματα που μεταβάλλονται και επηρεάζουν τις δραστηριότητες των επιχειρήσεων/ οργανισμών.

Ευχαρίστησε δε το Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, την PWC καθώς και την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού  για την τεράστια συμβολή της σε θέματα κατάρτισης και ανάπτυξης της οικονομίας.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν στο τέλος του σεμιναρίου πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα