Πλήρης ανανέωση για το TGI Fridays στο κέντρο της Λευκωσίας

Πλήρης ανανέωση για το TGI Fridays στο κέντρο της Λευκωσίας

 


 

Με καθολική ανανέωση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του πρώτου εστιατορίου της στην Κύπρο, στο κέντρο της Λευκωσίας, η αλυσίδα εστιατορίων TGI Fridays καλωσορίζει την άνοιξη και προσκαλεί το κοινό για αξέχαστες στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.

Το ανακαινισμένο αρχοντικό έχει συνδυάσει αρμονικά το ντόπιο στοιχείο με την κουλτούρα των TGI Fridays που ξεκάθαρα πλέον προσφέρει ατόφια τη ζωντανή ενέργεια που μόνο το TGI Fridays ξέρει να προσφέρει. Με ένα επιβλητικότερο μπαρ για ξεκούραστες βραδιές και με ανοικτούς χώρους για φαγητό και ποτό με την παρέα, το ανανεωμένο TGI Fridays προσφέρει ακόμα πιο ζεστό και φιλόξενο χώρο για χαλάρωση και ηρεμία.

Ο Κρις Χριστοδούλου, CEO των TGI Fridays Cyprus ανέφερε σχετικά: «Αυτή η ανανέωση του πρώτου καταστήματος που ανοίξαμε στην Κύπρο είναι πραγματικά μεγάλη και είμαστε σίγουροι ότι το κοινό θα δει και θα βιώσει την αλλαγή αυτή».

Το εστιατόριο TGI Fridays στην οδό Διαγόρου στη Λευκωσία, έχει ανοίξει τις πόρτες του και με περηφάνια προσκαλεί το κοινό να απολαύσει το φαγητό και το ποτό του σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο που συνεχίζει να επικεντρώνεται στην αναβαθμισμένη εμπειρία των φιλοξενουμένων, ενώ μπορεί να κατεβάσει και το νέο Mobile App του TGI Fridays, ‘Fridays Rewards’ για να κερδίσει άμεσα €10 έκπτωση στο λογαριασμό του, ακόμα και την ίδια μέρα.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα