Ποδοσφαιριστές σε ρόλο αφηγητή

Ποδοσφαιριστές σε ρόλο αφηγητή


Διασκέδασαν με την καρδιά τους τα παιδιά του σχολείου στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακαρίου Γ’ ,μαζί με αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Τράπεζα Κύπρου σε συνεργασία με τη διεύθυνση του Νοσοκομείου.

Ποδοσφαιριστές από τον ΑΠΟΕΛ , την Ομόνοια,  τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ , άφησαν για λίγο τα γήπεδα και την μπάλα και έγιναν ένα με τα παιδιά του Σχολείου.  Σε ρόλο αφηγητή  οι ποδοσφαιριστές,  διάβασαν στα παιδιά αποσπάσματα  από το πολύ σχετικό με την ιδιότητα τους  παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά ,  «Πανχελωνιακός Εναντίον Λαγουδένιας Λαίλαπας».

Προηγήθηκε σεμνή τελετή κατά την οποία παραδόθηκαν από την Τράπεζα Κύπρου στο σχολείου του Νοσοκομείου, 175 παιδικά βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά . Επιπρόσθετα , στο πλαίσιο της πολυδιάστατης προσφοράς της Τράπεζας προς το Νοσοκομείο , παραδόθηκε ολόκληρο το ποσό των εσόδων από την πώληση  βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά που διατέθηκαν κατά τη διάρκεια της  ομώνυμης έκθεσης, καθώς και μέρος των εισπράξεων από τη συναυλία Gadjo Dilo. Οι εισφορές αυτές αποτελούν συνέχιση της οικονομικής ενίσχυσης του Πολιτιστικού της Τράπεζας  προς το Σύνδεσμο Ευημερίας Ασθενών του Νοσοκομείου.

Επίσης, από τα έσοδα της εκδήλωσης Run In Colour που διοργάνωσε η Τράπεζα, αγοράστηκαν βρεφικά  κρεβάτια για το Παιδογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου ενώ η Τράπεζα ανέλαβε τα έξοδα για τη διαμόρφωση του χώρου που διακινούνται τα παιδιά.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα