Προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων Κύπρου – Γερμανίας

Προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων Κύπρου – ΓερμανίαςΤο ΚΕΒΕ και ο Κύπρο-Γερμανικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού διοργάνωσαν επιχειρηματική αποστολή και Φόρουμ στη Γερμανία, μεταξύ 27 – 30 Ιουνίου 2016, με σκοπό την περαιτέρω προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου και της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα το Φόρουμ διεξήχθη στη Φρανκφούρτη και στο Μόναχο με τη συμμετοχή του CIPA, του CIFA, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και 15 Κυπριακών Επιχειρήσεων.

Στο Φόρουμ παρευρέθηκε ο εξοχότατος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Μηνάς Χατζημιχαήλ και απεύθυνε χαιρετισμό καθώς και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, υποθέσεων της Βαυαρίας.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ έγινε παρουσίαση της Κύπρου σαν Επιχειρηματικό και Επενδυτικό Κέντρο με έμφαση στα επενδυτικά ταμεία, καθώς και τη δραστηριοποίηση στην ευρύτερη περιοχή χρησιμοποιώντας την Κύπρο ως βάση.

Στα πλαίσια της προώθησης της Κύπρου το ΚΕΒΕ διοργανώνει το δεύτερο εξάμηνο του 2016 εμπορικές αποστολές στο Κουβέιτ, Νότιο Αφρική, Λονδίνο και Κίνα.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα