Πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας στην Photos Photiades Breweries

Πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας στην Photos Photiades Breweries

 


 

Το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας της Photos Photiades Breweries έχει αρχίσει για τη χρονιά 2016-2017, προσφέροντας σε δύο ταλαντούχες απόφοιτες την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις και δεξιότητες τους, μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον, που ενθαρρύνει την καινοτομία, την επιχειρηματική αριστεία και την κοινωνική υπευθυνότητα.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους με όραμα και πάθος, να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία αιχμής που διαθέτει, την πλούσια παράδοση της και τις μακροχρόνιες συνεργασίες της με κορυφαίους, διεθνούς εμβέλειας  οργανισμούς, όπως η Carlsberg Δανίας.

Αναφερόμενος στην έναρξη του προγράμματος, ο Γενικός Διευθυντής της Photos Photiades Breweries, κ. Γιώργος Ιεροδιακόνου, αφού καλωσόρισε και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα μέλη της ομάδας, είπε: «Στόχος μας να καταστούμε αρωγοί στην προσπάθεια της νέας γενιάς ταλέντων για μια επιτυχημένη απασχόληση. Η μεγάλη ανταπόκριση και ο ζήλος που έχουν επιδείξει οι δύο απόφοιτες μέχρις στιγμής, αναδεικνύουν με το καλύτερο τρόπο την ανάγκη στήριξης των νέων για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας μέσα από σύγχρονους μεγάλους οργανισμούς».

Η Photos Photiades Breweries, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, ιδρύθηκε το 1963 με την εξαγορά του παλαιότερου κυπριακού Ζυθοποιείου ΛΕΩΝ. Το 1968 η εταιρεία εξασφάλισε την πρώτη άδεια παραγωγής της μπύρας Carlsberg εκτός Δανίας. Σήμερα, η εταιρεία αποτελεί τη μεγαλύτερη Ζυθοβιομηχανία της Κύπρου και παράγει, στο υπερσύγχρονο ζυθοποιείο της, τις μπύρες Carlsberg, Λέων και Krauzer Brau, προϊόντα που κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της κυπριακής αγοράς μπύρας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα