Πρόγραμμα 12-μηνης ασφάλισης για iPhone και iPad

Πρόγραμμα 12-μηνης ασφάλισης για iPhone και iPad


 

Η iStorm προσφέρει στην κυπριακή αγορά, τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία iPlus, ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης όλων των μοντέλων iPhone &  iPad, σχεδιασμένο αποκλειστικά από την iStorm και σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό οργανισμό Generali Hellas. 

To iPlus είναι ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης για το iPhone και το iPad, το οποίο λειτουργεί συμπληρωματικά με την εγγύηση της Apple μόλις από 39€ και καλύπτει για ένα χρόνο, από την ημερομηνία αγοράς της νέας iOS συσκευής: θραύση οθόνης, καταστροφή ή βλάβη από φωτιά και απώλεια λόγω κλοπής ή ληστείας. Σε περίπτωση που τύχει κάποια από τις παραπάνω ζημιές και εφόσον τηρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις του προγράμματος, μπορεί άμεσα και εντελώς δωρεάν να γίνει αντικατάσταση της συσκευής από το κατάστημα iStorm.

Η απόκτηση του πακέτου ασφάλισης iPlus γίνεται μόνο με την ταυτόχρονη αγορά του νέου iPhone ή iPad.

To iPlus διατίθεται από σήμερα αποκλειστικά στο κατάστημα iStorm στη Λευκωσία, στα 39€ για όλα τα μοντέλα iPhone (iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7) και τα μοντέλα iPad (iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 4) και στα 49€ για τα iPhone Plus (iPhone 6 Plus και iPhone 6s Plus) και για τα iPad Pro.

Η iStorm, με την πρωτοποριακή υπηρεσία iPlus, προσφέρει την απόλυτη προστασία στο iPhone και το iPad και αποτελεί τον πλέον ιδανικό προορισμό για προϊόντα και λύσεις Apple συνοδευόμενα από τη  μεγαλύτερη ποικιλία αξεσουάρ στην αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας iPlus επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.istorm.com.cy/iplus

Καταστήματα iStorm:

Λευκωσία: Εθν. Μακαρίου & Ευαγόρου, 22 696080

Αθήνα:

Κατάστημα Κολωνακίου: 211 999 7590

Κατάστημα Golden Hall: 211 999 7390

Κατάστημα Γλυφάδας: 211 999 7480

Κατάστημα River West: 211 999 7490

Θεσσαλονίκη:

Κατάστημα Τσιμισκή: 211 999 7370

Κατάστημα “Mediterranean Cosmos”: 211 999 7380

H εταιρεία iStorm ΑΕ ανήκει στον Όμιλο Quest και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καταστημάτων Apple Premium Reseller (APR), με την ονομασία iStorm.

H iStorm είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής πώλησης Apple Premium Reseller (APR) με επτά καταστήματα, εκ των οποίων, τέσσερα βρίσκονται στην Αθήνα (στο Κολωνάκι, το εμπορικό κέντρο Golden Hall, τη Γλυφάδα και το εμπορικό κέντρο River West), δύο στη Θεσσαλονίκη (στην Τσιμισκή και το εμπορικό κέντρο Cosmos) και ένα στην Κύπρο, στη Λευκωσία.

Τα καταστήματα iStorm δημιουργήθηκαν εξαρχής με στόχο να προσφέρουν στους fans και χρήστες των προϊόντων Apple – επαγγελματίες και ερασιτέχνες – αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της Apple από κοντά, μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα