Πρώτη θέση παγκόσμια από εκπαιδευόμενο λογιστή της Baker Tilly στις πρόσφατες εξετάσεις των ACCA

Πρώτη θέση παγκόσμια από εκπαιδευόμενο λογιστή της Baker Tilly στις πρόσφατες εξετάσεις των ACCA

Ο Ανδρέας Κυπριανού, ένας εκπαιδευόμενος λογιστής της Baker Tilly στην Κύπρο, πέτυχε την πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο στο μάθημα P1 (Διακυβέρνηση, Ρίσκο και Δεοντολογία), στις πρόσφατες εξετάσεις του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) του Ηνωμένου Βασιλείου.  Αξίζει να σημειωθεί ότι 24.424 φοιτητές έλαβαν μέρος στη συγκεκριμένη εξέταση.

Ο Ανδρέας είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Fine Arts in Digital Arts από το Πανεπιστήμιο της Τάμπα, ΗΠΑ.  Εντάχθηκε στο δυναμικό της Baker Tilly το Σεπτέμβριο του 2011 και αποτελεί μέρος της ομάδας των Ελεγκτικών Υπηρεσιών στο γραφείο της Λευκωσίας.

Ο Μάριος Κλείτου, Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Baker Tilly στην Κύπρο και ο Πανίκος Χαραλάμπους, υπεύθυνος συνέταιρος του Ανδρέα, συγχάρηκαν τον πρωτεύσαντα Ανδρέα για την εξαιρετική επίδοση του στις πρόσφατες εξετάσεις και τον τίμησαν κατά τη διάρκεια μιας σεμνής τελετής προς τιμήν του.

Ο κ. Κλείτου εξήρε την επίτευξη του Ανδρέας και σημείωσε ότι «Αναγνωρίζουμε ότι η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες μας εξαρτάται από τις ικανότητες του ανθρώπων μας, τις γνώσεις και την εμπειρία τους, καθώς και το ήθος τους.

Η επένδυση στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μας αποδεικνύεται μια αναγκαιότητα στην επίτευξη της επιχειρηματικής επιτυχίας.  Ακόμη και σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, μια από τις πρώτες προτεραιότητές μας είναι η συνέχεια στην υποστήριξή που προσφέρουμε στους ανθρώπους μας, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τις απεριόριστες δυνατότητές τους».