Πρώτη Ιδρυτική Συνέλευση του Συνδέσμου Επαγγελματιών Housekeepers Κύπρου

Πρώτη Ιδρυτική Συνέλευση του Συνδέσμου Επαγγελματιών Housekeepers Κύπρου

 


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 05/12/14, στο ξενοδοχείο  Nissi  Beach στην Αγία Νάπα, η πρώτη Ιδρυτική Συνέλευση του Συνδέσμου Επαγγελματιών Housekeepers Κύπρου.

Στη Συνέλευση παρευρέθησαν άτομα που απασχολούνται στα τμήματα  Οροφοκομία στην τουριστική βιομηχανία Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναλύθηκαν οι σκοποί και οι στόχοι του συνδέσμου από την κ. Άντρη  Βορκά  η οποία είχε την πρωτοβουλία της σύστασης του συνδέσμου. Επίσης ακούστηκαν οι απόψεις των συμμετασχόντων και οριοθετήθηκαν τα πλαίσια του συνδέσμου.

Βασική μέριμνα του Συνδέσμου, τόνισε η κ. Βορκά, θα είναι η διασφάλιση των ποιοτικών κριτηρίων  καθαριότητας, η αναβάθμιση του ρόλου των housekeepers και πρωτίστως η επιμόρφωση τους σε σύγχρονα επαγγελματικά  θέματα, η ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και σύγχρονων ιδεών.

Μέλη του Συνδέσμου θα είναι οι επαγγελματίες που διοικούν τα τμήματα  Οροφοκομίας παγκύπρια,  Executive Housekeepers και οι βοηθοί τους επόπτριες ορόφων και υπεύθυνες λινών. Μπορούν επίσης να ενταχθούν και άτομα που εργάζονται στα τμήματα και ενδιαφέρονται για την προσωπική τους κατάρτιση και ανέλιξη.

Στόχος του Συνδέσμου είναι να εντάξει όλες τις επαγγελματίες  Housekeepers  παγκύπρια και να κάνει το ρόλο τους κοινό και αναβαθμισμένο και όχι ανταγωνιστικό αφού τις συνδέουν κοινά καθήκοντα και ευθύνες.

Ο Σύνδεσμος ονομάστηκε Cyprus Housekeepers Association – CYHA-και θα ενταχθεί στον International Executive Housekeeper Association –IEHA.

Αποφασίστηκε ως πρώτο  Παγκύπριο  Συνέδριο του Συνδέσμου να πραγματοποιηθεί στις 28/01/14 στο ξενοδοχείο AENEAS  στην Αγία Νάπα

Εκλέγηκε το ακόλουθο  Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο απαρτίζετε ως εξής:

Πρόεδρος: Άντρη Βορκά – Executive Housekeeper Napa Plaza Hotel, External Assessor  HRDA

Αντιπρόεδρος: Δήμητρα Σπύρου- Executive Housekeeper Adams Beach Hotel

Γραμματέας: Μάρω  Δρουσιότου- Executive Housekeeper Margantina  Hotel

Ταμίας :  Δέσπω  Αργυρίδου- Executive Housekeeper Atlantica  Aeneas Resort

Μέλη: Mαρία  Μενελάου- Executive Housekeeper Grecian Bay Hotel

Ελένη Κυριάκου- Assistant Housekeeper Bella Napa Hotel

Μέλα  Πρωτοπαπά- Executive Housekeeper Nissi Beach Hotel

Σύμβουλος του Συνδέσμου : Μιχάλης Δημοσθένους-Σύμβουλος   Τουρισμού και Επιμόρφωσης  Για πληροφορίες (99464475 – 99657037)

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα