Ρονάλντο και Μπέιλ «σκοράρουν» τηλεοπτικά για την Hankook

Ρονάλντο και Μπέιλ «σκοράρουν» τηλεοπτικά για την Hankook


 

Μια εντυπωσιακή τηλεοπτική διαφήμιση που κόβει την ανάσα αποτελεί την πρώτη μεγάλη, από κοινού ενέργεια της Hankook και της Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόσφατα ο κολοσσιαίος κατασκευαστής ελαστικών και η Πρωταθλήτριας Ευρώπης παρουσίασαν τη συνεργασία τους, βάσει της οποίας η Hankook γίνεται Global Partner της «Βασίλισσας».

Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ, Μαρσέλο και Σέρχιο Ράμος πρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική διαφήμιση, επιδεικνύοντας τις υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, σε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων το οποίο συνδυάζει την ποδοσφαιρική αρτιότητα με το κορυφαίο κράτημα των ελαστικών της Hankook.

Η διαφήμιση εντάσσεται στην καμπάνια της Hankook με τίτλο «Γίνε Ένα Με Το Ελαστικό Σου», ενώ κεντρικό μήνυμά της είναι πως το πάθος και το πνεύμα νικητή που διακρίνει τη Ρεάλ Μαδρίτης στους αγώνες της, ενσαρκώνει την αφοσίωση της Hankook στην καινοτομία.

Τα ελαστικά Hankook διανέμονται στην κυπριακή αγορά από την Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, μέσω των καταστημάτων της σε όλης τις πόλεις και ενός μεγάλου δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών.

Δείτε τη διαφήμιση εδώ https://www.youtube.com/watch?v=cLwTkkYh738


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα