Σεμινάριο για τη διαφθορά διοργανώνει η Διεθνής Διαφάνεια Κύπρου

Σεμινάριο για τη διαφθορά διοργανώνει η Διεθνής Διαφάνεια Κύπρου

 

Eπιμορφωτικό σεμινάριο στα πλαίσια των προσπαθειών για ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και καταπολέμηση της διαφθοράς διοργανώνει την Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου, η Διεθνής Διαφάνεια Κύπρου, από τις 08:00 έως τις 12:00, στο Αμφιθέατρο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Χαιρετισμό στο σεμινάριο θα απευθύνουν ο Γενικός Εισαγγελέας της Κυπριακής Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ο Γενικός Ελεγκτής Δρ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης και η Πρόεδρος του ΔΣ της Διεθνούς Διαφάνειας Κύπρου Δρ. Μαρία Κραμβιά – Καπαρδή.

Το σεμινάριο με τίτλο “Investigative Interviewing Of Suspected Fraud Cases’’ απευθύνεται στα μέλη της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Κύπρου, στα μέλη της Αστυνομίας Κύπρου που εξειδικεύονται  σε υποθέσεις απάτης και στα μέλη της της Διεθνούς Διαφάνειας Κύπρου.

Στην εκδήλωση θα υπάρξουν ομιλίες από τον Καθηγητή του Πανεπιστήμιου Κύπρου Ανδρέα Καπαρδή  με θέμα “Fraud Suspects: Confessions & Lie Detector’’ και από την Καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου  Portsmouth Rebecca Milne με θέμα ‘’Investigative Interviewing”.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα