Σερφάρετε σε δημόσιο WiFi με αυξημένη ασφάλεια

Σερφάρετε σε δημόσιο WiFi με αυξημένη ασφάλεια


Νέα συνεργασία PrimeTel και Golden Frog

 

Θέλετε να σερφάρετε σε δημόσιο WiFi με αυξημένη ασφάλεια; Προστατέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα με την υπηρεσία VyprVPN που προσφέρεται μέσω της PrimeTel.

Η PrimeTel διευρύνοντας το portfolio υπηρεσιών της ανακοινώνει σήμερα την συνεργασία της με την Golden Frog, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής ηλεκτρονικής ασφάλειας δεδομένων διεθνώς. Η υπηρεσία VyprVPN προσφέρει πρόσβαση σε Virtual Private Network (VPN), με 25% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή, για όλους τους συνδρομητές.

Τι κάνει το VyprVPN:

• Εξασφαλίζει την σύνδεση σου στο internet διασφαλίζοντας ότι όλα τα δεδομένα, είτε σε αποστολή είτε λήψη, είναι κρυπτογραφημένα από τα αδιάκριτα βλέμματα.

• Σε ένα εντελώς ελεύθερο και ανοικτό περιβάλλον (Wi-Fi καφετερίας), το άτομο που θα  χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες VyprVPN διασφαλίζει ότι η επικοινωνία του, είναι ασφαλής.

Με την προσφορά του VyprVPN, η PrimeTel έχει ως κύριο στόχο την προστασία των πελατών της από την διαδεδομένη πλέον τάση συλλογής προσωπικών δεδομένων, παρέχοντας έτσι στους πελάτες της αυξημένα επίπεδα ασφαλείας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μια πρωτοποριακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών που πρωταρχικός της στόχος είναι η εμπειρία του πελάτη», δήλωσε ο Liz Kintzele, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων στο Golden Frog.

Η Golden Frog, είναι εταιρεία με παγκόσμια παρουσία, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών για ένα ασφαλέστερο ανοικτό διαδίκτυο, προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής του κάθε χρήστη.

Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα  www.goldenfrog.com/vision.

Η υπηρεσία VyprVPN είναι διαθέσιμη στους πελάτες της PrimeTel μέσω της Ιστοσελίδας http://www.primetel.com/VyprVPN


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα