Σε ανάπτυξη των διμερών σχέσεων στοχεύει ο Λαβρόφ

Σε ανάπτυξη των διμερών σχέσεων στοχεύει ο Λαβρόφ

 


Επαφές στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος έφθασε στο νησί χθες βράδυ.

Ο κ. Λαβρόφ θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β`, τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου και τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη.

Το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του κ. Λαβρόφ, ενώ νωρίς το απόγευμα ο κ. Λαβρόφ θα παραστεί σε δεξίωση στην Πρεσβεία της Ρωσίας στη Λευκωσία.

Όπως ανέφερε προσμένει σε μια σειρά εποικοδομητικών συνομιλιών στην Κύπρο, και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι “τα αποτελέσματα των συνομιλιών μας θα προσφέρουν ωφέλιμη συμβολή στην ανάπτυξη των διμερών μας σχέσεων για το καλό των δυο λαών μας και θα υποβοηθήσουν στην ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης στην ευρωπαϊκή ήπειρο”.

Η Αστυνομία έχει ανακοινώσει πως λόγω της επίσκεψης του κ. Λαβρόφ λαμβάνονται αυξημένα μέτρα ασφαλείας και πως για το λόγο αυτό θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο κ. Λαβρόφ αναμένεται να αναχωρήσει από την Κύπρο σήμερα το απόγευμα.


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα